Møbelunderlag og glidere

Når du skal ta i et tak på hjemmefronten er det viktig å unngå søl. Hos Byggmax får du gulvbeskyttelse og søppelsekker levert hjem for en billig penge.

Høsten er perfekt for oppussing

Skal du sette opp en ny lettvegg? Kanskje utvide et rom? Eller trenger kjøkkenet et nytt strøk maling? Hos Byggmax får du merking til dine prosjekter, slik at målene du tar blir nøyaktige. Et stort utvalg av blant annet vater, rettkanter og slagsnor kan leveres hurtig på din dør for å hjelpe deg. For å unngå malingssøl på gulvet er det viktig å ha et underlag som tåler en flekk eller ti. Gulvbeskyttelse fra Byggmax hefter seg på gulvet og legger seg flatt, slik at du kan male i vei uten å bry deg om permanente flekker. Kan brukes så mange ganger som ønskelig.

Enkelt å gjøre det selv

Hvem har vel ikke malt en vegg, et tak eller begge deler? Når en økt er over eller hele jobben er gjort er det viktig å ta godt vare på pensler, koster og ruller til neste gang de skal børstes støv av. Da er det viktig med godt renhold av verktøyet, i tillegg til forhåndsvasking av overflatene som skal males. Kanskje skal du ikke male i det hele tatt, men bare foreta en grundig husvask? Byggmax har rengjøringsutstyr til et hvert behov. For å gjøre rengjøringsjobben mindre omfattende anbefales det på det sterkeste å ta forholdsregler og dekke til gulv eller andre overflater med gulvbeskyttelse.

Gulvbeskyttelse, søppelsekker og merking kjøper du billig hos Byggmax

Gulvbeskyttelse, rengjøringsprodukter og merking fra Byggmax. Alt du trenger for å realisere dine oppussingsdrømmer til rimelige priser, levert rett hjem til deg.

Filter