Impregnerte trappevanger

Med en trappevange eller to blir det enkelt å bygge seg en trapp opp til terrassen din, eller en trapp som tar deg til et annet høyere nivå ute i hagen. Byggmax har løsninger til forskjellige høyder, så du skal kunne finne deg en trappevange som passer hjemme hos deg.

Bygg trappen som du ønsker

En trappevange er en ferdig kappet sidedel til trapp. Du kan finne trappevanger i mange forskjellige trinnalternativer, noe som gir deg flere muligheter. Du vil som oftest trenge to stk. trappevanger for å fullføre en trapp. På Byggmax har vi trappevanger 2 trinn, trappevanger 3 trinn osv. opp till trappevanger 7 trinn. Du velger selv materialene du vil bruke som trappetrinn, men dersom trappen skal stå utendørs vil vi anbefale en impregnert trappevange med impregnerte trappetrinn. Det vil gi best resultat over tid. Du kan også enkelt kle igjen trappen dersom du skulle ønske dette. Dette er ofte populært hvis man ikke ønsker at det som befinner seg bak trappen skal være synlig.

Underlag til trappevange

En trappevange må stå støtt og solid, og gjerne hvile føttene på en terrasse, hageheller eller betong. Hvis din trappevange er godt festet vil du få en trapp som ikke beveger seg og som vil være til glede i mange år. Hos oss på Byggmax finner du et stort utvalg av trappevanger. Sjekk hele utvalget vårt av trappevanger og impregnert trevirke på byggmax.no.

Filter

18 Resultater

Sorter etter
369  kr
169  kr
279  kr
Plus
359  kr
Jabo
489  kr
Plus
289  kr
Plus
229  kr
Jabo
599  kr
Plus
449  kr
Jabo
649  kr
Jabo
359  kr
Jabo
519  kr
Plus
559  kr
Jabo
159  kr
Jabo
249  kr
Jabo
389  kr
Jabo
419  kr