DAMPBREMS EKO BISON

ART.NR: 6303025
Bison dampsperre EKO består av flere lag komposittmateriale av cellulosepapir forsterket med et polyetennett. Materialet er UV-stabiliser.
Vis mer
stk
stock
Lager i butikk Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

DAMPBREMS EKO BISON

Bison dampsperre EKO består av flere lag komposittmateriale av cellulosepapir forsterket med et polyetennett. Materialet er UV-stabiliser. Dampsperren brukes på den varme siden av vegg- eller takkonstruksjonen. Dampsperren brukes til å lufttette og for å kontrollere vanndampen. Bison dampsperre EKO fungerer utmerket sammen med Bison vindsperre og også med Bison DiffTak / Bison DiffTak 175. Da får man et forhold med en mer enn fem ganger så tett duk på innsiden som på utsiden av veggen. I taket får man et forhold med en mer enn ti ganger så tett duk på innsiden som på utsiden. Dette er i tråd medretningslinjene som anbefaler disse forholdene. Bison dampsperre EKO monteres på den varme siden, og Bison vindsperre / Bison DiffTak på den kalde siden. Oppbevares i uåpnet emballasje eller slik at den ikke utsettes for fuktighet og varme.

Funksjon

Bison dampsperre EKO er mer diffusjonstett enn vindsperren, men ikke like diffusjonstett som en klassisk luft- og dampsperre. Men den gjør det enklere for eventuell fuktighet å tørke ut / ventileres ut. Med Bison dampsperre EKO bygger man lufttett, men dampåpnet, slik at man ikke stenger inne eventuell fuktighet.

Bruk

Dampsperren passer til alle hus der man ønsker en mer tilgivende konstruksjon som kan puste. Egenskapene er ekstra velegnet til for eksempel hytter der oppvarmingen gjøres periodevis. Dampsperren passer også perfekt til konstruksjoner som isoleres av organiske materialer, og også i gamle hus der luft- og dampsperre ikke er egnet.

Vis mer
Varemerke Bison
Leverandørens artikkelnummer 11111