Gulvlist SX167 200X17,3X4,3

200x17,3x4,3cm, duropolymer, hvit
Artikkelnummer: 662068
Vekt: 0.5
Gulvlist SX167 er en frisk og annerledes gulvsokkel med plass til skjult kabeltrekking.
Tilgjengelig online
Gratis
frakt
Sendes innen
10-15 hverdager
455   kr /stk
stk
Gulvlist SX167 200X17,3X4,3
Interiørlister må ikke være produsert av tre. Denne gulvlisten er produsert av formstabil plast som er enkel å bearbeide. Listen monterer du enkelt selv med lim og males deretter for å få dekorasjonen til å «smelte sammen» med veggen. I eldre hus der gamle interiørdetaljer som lister og stukkatur har gått tapt, kan du enkelt gjenskape det tidligere miljøet. I moderne innredninger er det enkelt å leke med formelementer fra ulike tidsepoker og skape et koselig miljø etter egen smak.
Gulvlist SX167 er en frisk og annerledes gulvsokkel med plass til skjult kabeltrekking. Installasjoner på 230 V må utføres av kvalifisert elektriker. Kabelkanalen kan også brukes til å skjule lavspente kabler eller høyttalerledninger.
Listen kan også brukes som dør- og vinduskarm med bølgeform.

Montering

Bruk vanlige håndverktøy til å sage, slipe og bearbeide før montering. Monter med DecoFix Pro lim. Skjøtene limes med DecoFix Extra. Overflødig lim tørkes bort umiddelbart med vann eller mild såpeløsning.

Duropolymer

Duropolymer er en støt- og vannbestandig polymerblanding med høy tetthet. Materialet har en fin overflate som kan males slik at alle detaljene fremheves ytterligere. Kan slipes og er enkelt å bearbeide med vanlig håndverktøy ved installasjon. Kan også brukes utendørs. Ved rengjøring tåler materialet fukt og de fleste løsemidler.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer SX167
Varemerke Orac