Laminatgulv Eik Old Light 1-stav

AC4, 8mm, 2,00m2
Artikkelnummer: 651567
Vekt: 13.9428916666667
Laminatgulv Eik Old Light 1-stav er et vakkert lyst eikegulv med fasinger langs alle sidene. Et gulv som tåler høy trafikk i hjemmet. Gulvet holder AC-klasse 4
Velg butikk for å se lagerstatus
Ikke tilgjengelig online
Sendes innen
5-6 uker
139 00 kr /stk
stk
= 2,00 m2
Laminatgulv Eik Old Light 1-stav
Eik Old Light er et vakkert laminatgulv i bordformat med glatt og polert finish. Følelsen av et ekte tregulv forsterkes av fasinger langs alle fire sider, og lyse gulv gjør at rommet føles større.
Gulvbordenes mål: 1286 x 194 x 8,0 mm

Bestandighetsklasse

Gulvet holder AC-klasse 4, noe som gjør det svært slitesterkt i rommene som brukes mest, i tillegg til trafikk i forretningslokaler, slik som f.eks. i mindre butikker og restauranter.

Raskere gulvlegging med Megaloc

Laminatgulvet er svært enkelt å legge takket være leggesystemet Megaloc. Med Megaloc går det opptil tre ganger raskere å legge gulvet sammenlignet med et tradisjonelt klikksystem. Gulvbordene har en smidig låsefunksjon som også gir beskyttelse mot fuktgjennomtrengning.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene for hele boligen.

Bestill et gulvprøve her!
Last ned mer informasjon
Raske fakta
Kvalitetsklasse AC4/32
Gulvsystem Click
Imitasjon Eik
Refleksjonsevne 0.5
Varemerke Classen