Luft/luftvarmepumpe MSA-24 Invest Living

1080x226x335
Artikkelnummer: 6418210
Vekt: 60
Invest Living MSA, med den mest miljøvennlige gassen R32, er en skikkelig sparebøsse og samtidig et ekte varmetilskudd til huset ditt.
Tilgjengelig online
Gratis
frakt
Sendes innen
2-5 hverdager
17244   kr /stk
stk
Luft/luftvarmepumpe MSA-24 Invest Living
Invest Living MSA, med den mest miljøvennlige gassen R32, er en skikkelig sparebøsse og samtidig et ekte varmetilskudd til huset ditt. MSA-serien finnes i fire størrelser, alt for å dekke ulike behov. Den minste passer f.eks. utmerket i en mindre hytte eller i garasjen, de mellomstore i en normal villa og den største i større lokaler.
I tillegg til å gi varme, blir også luften renset når varmepumpen er i drift ved at luften passerer gjennom det effektive luftfilteret i enheten.

Luft er gratis og full av energi!

Nye Invest Living MSA gjør denne gratisenergien effektivt om til herlig varme innendørs. Hvis du velger en WIFI-pakke i tillegg, kan du enkelt styre enheten via en app i smart-telefonen din.

Alle varmepumpene fra Invest Living er spesielt utviklet for det nordiske klimaet. Det vil si at de er dimensjonert for bruk i Skandinavia fra bunnen av. De nordiske varmepumpene våre blir utviklet i et nært samarbeid mellom vårt svenske team og våre utviklere i Asia. Resultatet er produkter som tåler den harde nordiske vinteren like godt som det kalde og fuktige klimae

Vi gir god garanti på produktene våre forutsatt at installasjon, service, dokumentasjon og registrering foregår på en korrekt måte. Du får hele 3 års funksjonsgaranti og ikke mindre enn 5 års garanti på kompressoren.

VIKTIG INFORMASJON VED KJØP AV LUFTVARMEPUMPE/LUFTKONDISJONERING

OBS! Når man bestiller dette produktet, kreves det at installasjonen utføres av en sertifisert installatør. Du som kunde må i samsvar med Europaparlaments- og rådsforordning (EU) nr. 517/2014, artikkel 11.5 angi en installatør som er sertifisert. Oppgi installatørens sertifikasjonsnummer.

(Hvis du allerede har et gyldig sertifikasjonsnummer, kan du skrive en kommentar i kassen/orden med det gyldige sertifikasjonsnummeret.)
Last ned mer informasjon
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer 7350035680863
Spontet Nei
Frostvakt false
Effektenhet W
Voltenhet V
Varemerke Invest Living