Murmaling V Mørkgrå

Utemaling, vannbasert
ART.NR: 197041
Midun Puss- og Betongmaling er en helmatt luft- og fuktgjennomslippende vannbasert maling beregnet på maling av nye og tidligere malte mineralske fasader av puss og betong, samt fiberforsterkede plater.
Vis mer
stk
stock
Lagerstatus Velg butikk
Velg butikk for å se lagerstatus
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Murmaling V Mørkgrå

Midun Puss- og Betongmaling er en helmatt luft- og fuktgjennomslippende vannbasert maling beregnet på maling av nye og tidligere malte mineralske fasader av puss og betong, samt fiberforsterkede plater.

Malingen kan også brukes innendørs til maling av fuktutsatte betongvegger og pussede vegger, i for eksempel kjellerrom, garasje og bod.

Midun Puss- og Betongmaling er ikke beregnet for tak og eternittplater.

OBS! Malingen inngår i et malingsystem sammen med Midun Puss- og Betongprimer. Bruk derfor alltid Midun Puss- og Betongprimer først på umalte og ubehandlede flater der det skal brukes Midun Puss- og Betongmaling.

Smarte malertipsForberedelser
Begynn alltid med å lese igjennom bruksanvisningen på malingsboksen, og husk på å være grundig helt fra starten. Godt verktøy og et godt forarbeid legger grunnlaget for et vellykket maleresultat.

Lufttemperatur og overflatetemperatur er også viktig for et godt resultat. Nedre temperaturgrense for Midun Puss- og Betongmaling er 8 grader.

Dekk til og masker alle detaljer på huset som ikke skal males.

Underlaget skal være rent, tørt og fast. Børst eller skrap bort løs gammel maling, puss og kalk. Vask deretter tidligere malte flater med fasadevask og skyll med vann. Grunne alltid umalte flater og løst bundet underlag med Midun Puss- og Betongprimer .

Maling

Ikke mal i direkte sollys eller på solvarme flater. Mal heller ikke når det er fare for regn i løpet av det nærmeste døgnet eller dugg i løpet av 1-2 timer etter at du er ferdig med å male.Mal 1-2 ganger for full dekning. Flere sjikt påvirker malingens evne til å slippe gjennom luft negativt. Husk at ny puss og betong skal tørke og herde i ca. 2 måneder før du maler den på noen måte.

Etter malingen

Tørk av pensler og verktøy grundig før rengjøring med vann. Lukk boksen etter bruk.

Ta hensyn til naturen vår

Ikke tøm ut maling i avløpet. Grunnen er at dette kompliserer renseprosessen i renseanlegget. Lever inn maling som er blitt til overs, tomme bokser og løsningsmiddel til miljøstasjonen/gjenvinningen i kommunen hvor du bor.

Lykke til med malejobben din!
Vis mer
Informasjon om beskyttelse
EUH208
Inneholder isocyanater. Kan gi en allergisk reaksjon.
P102
Oppbevares utilgjengelig for barn.
Varemerke Midun
Last ned mer informasjon