Parkettgulv Ek 1-stav Svalbard Ice White Pergo

UTGÅENDE (begrenset saldo), PerfectFold 3.0, Stay Clean Technology, extra mattlackad, 1,936m2/pkt
ART.NR: 651809
Parkettgulv Svalbard Ice White 1-stavs er et lyst tregulv med rustikk sjarm.
Vis mer
stk
stock
Lagerstatus Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Parkettgulv Ek 1-stav Svalbard Ice White Pergo

Parkettgulv Svalbard Ice White 1-stavs er et lyst tregulv med rustikk sjarm. Svalbard-bordene er både lange og brede, med fine, store kvister og sprekker. Dette gulvet bør du velge hvis du vil gi rommet et livlig preg med farge og struktur. Dette gulvet er perfekt for alle hjem!

Med sitt opphav i den svenske bedriften Perstorp AB er Pergo i dag over hele verden nærmest synonymt med slitesterke laminatgulv av høy kvalitet. I tillegg til å ha oppfunnet det moderne laminatgulvet sitter man også på en rekke patenterte innovasjoner, slik som TitanX, overflatelaget som gjør det praktisk talt umulig å slite ut et Pergo-gulv samt PerfectFold, en leggeteknikk som drastisk reduserer leggetiden.

Etter i nesten et halvt århundre å ha oppfunnet og utviklet kunstformen rundt laminatgulv bega Pergo for et par år tilbake seg også inn på markedene for tre- og vinylgulv, der man raskt gjorde seg til et respektert og etablert navn. Alt i alt tilbyr Pergo gulv som alle motstår hverdagens slitasje og utfordringer, men som også står imot tidens tann.

Merk at dette gulvet har fått en oppdatert tykkelse, dvs. 13 mm i stedet for tidligere 14 mm.
OBS: Merk at gulv med en tykkelse på 14 mm ikke kan legges sammen med gulv med en oppdatert tykkelse på 13 mm. Hvis man derfor tidligere har kjøpt gulvet med tykkelsen 14 mm, kan man ikke utføre kompletteringskjøp med den nye tykkelsen.
Vis mer
Varemerke Pergo