Heftgrunn V inne

ART.NR: 188000
Midun Tregrunn Ute er en vannbasert alkydoljegrunning for grunnbehandling av tre innendørs.
Vis mer
stk
Lager i butikk Velg butikk
Velg butikk for å se lagerstatus
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
Søk etter postnummer

Heftgrunn V inne

Midun Tregrunning Inne V er en vannbasert helmatt grunnmaling for grunning av snekkerier innendørs som for eksempel lister, dørkarmer og møbler. Malingen er lett å påføre og gir bra hefte på underlaget.
Planlegger du å male med Midun Lakk 30-70 V er denne malingen utmerket å bruke som grunning.

Grunning av snekkerier og tre innendørs. Smarte maletips


Før maling
Start alltid med å lese bruksanvisningen på malingsspannet og vær nøye fra starten av. Ordentlig verktøy og et godt forarbeid legger grunnlaget for et vellykket resultat.
Sjekk at underlaget er rent, fettfritt, tørt og fritt for støv. Skrap og børst av. Tidligere malte flater vaskes først med Malingsvask og skylles deretter nøye med vann. Flater som er blanke etter at de er vasket, må slipes slik at de blir matte. Til det formålet passer det med et fint sandpapir.
Fabrikksmalte flater (industrilakkerte), slipes nøye med fint sandpapir. Hull, ujevnheter og sprekker sparkles med snekkersparkel og slipes lett. Nytt tre skal slipes lett med et fint sandpapir.
Ved maling anbefales en helsyntetisk pensel av høy kvalitet eller en lakkrull for best resultat. Påføres flatene en til to ganger. Midun Tregrunning Inne tørker på 1-2 timer og er overmalbar etter 12 timer. Vi anbefaler at ferdigmalingen gjøres med to påføringer av Midun Lakk 30-70 V. Husk at all vannbasert grunning og lakk må ha 3-4 døgn for å gjennomherde.

Etter grunning


Tørk av pensler og verktøy nøye før rengjøring i vann. Tett boksen helt etter bruk.

Vær snill mot moder jord


Hell ikke grunningen i avløpet. Restemaling, tombokser og løsningsmiddel skal leveres inn til miljøstasjoner/gjenvinningsstasjoner i din kommune.
Vis mer
Merking
Informasjon om farer
EUH208
Inneholder isocyanater. Kan gi en allergisk reaksjon.
Informasjon om beskyttelse
EUH208
Inneholder isocyanater. Kan gi en allergisk reaksjon.
P102
Oppbevares utilgjengelig for barn.
Varemerke Midun
Leverandørens artikkelnummer 188000
Last ned mer informasjon