VINDSPERRE BISON

Finnes i flere størrelser
Artikkelnummer: 6303016
Vekt: 9.5
Bison vindsperre består av polypropen som lamineres med en polyetenfolie. Materialet er P-merket samt UV- og fukt-/varmestabilisert.
Tilgjengelig Bestillingsvare
Frakt kan tilkomme
Sendes innen
2-5 hverdager
859   kr /st
st
VINDSPERRE BISON

Bison vindsperre består av polypropen som lamineres med en polyetenfolie. Materialet er P-merket samt UV- og fukt-/varmestabilisert. Aldringsbestandigheten er minst 50 år. Bison vindsperre er diffusjonsåpen. Det betyr at eventuell fuktighet kan trenge ut gjennom materialet.

Materialet er vindtett, og utsiden er vannavvisende. Bison Vindsperre monteres på utsiden av isolasjonen, innenfor ytterlaget (fasaden). Bison vindsperre kan kombineres med Bison dampsperre på innsiden av konstruksjonen, og da får man en såkalt toveis damptransport. Bison vindsperre oppbevares i uåpnet emballasje eller slik at den ikke utsettes for fuktighet og varme.

Funksjon

Vindsperren brukes til å beskytte isolasjonen mot vind og på den måten sikre at isolasjonens funksjon ikke forringes. Vindsperren forhindrer også at eventuell fuktighet som kan finnes bak fasaden, trenger inn i isolasjonen. Disse egenskapene motvirker fuktproblemer.

Fordeler

Den lave vekten (60 g/m2) og den etasjetilpassede bredden forenkler monteringen. Bison vindsperre er hvit og slipper gjennom lys under byggeperioden. Materialet er elastisk og svært rivesterkt, noe som gjør at det tåler normale bevegelser i konstruksjonen. Bison vindsperre oppnår klasse W1, som er den høyeste klassen i vanntetthet.

Materialet oppfyller brannklasse: E (tilsvarer B2).

Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer 5400
Varemerke Bison