Servant

Vil du ha en ny servant til badet? Her finner du håndvasker fra Byggmax til en god pris. En servant er en interiørdetalj til badet som forener form og funksjon. Hos Byggmax finner du garantert en håndvask som passer inn i hjemmet ditt.

En god håndvask varer i flere tiår

En praktisk vask er viktig for badet. Når det gjelder inventar som servantskap og håndvask, er det fornuftig å satse på høy kvalitet fordi det da kan vare svært lenge. Mange tror de må få hjelp fra en rørlegger for å installere baderomsutstyr, men med våre medfølgende instruksjoner kan du gjøre arbeidet på egen hånd. Vi har satset på å ha et stort utvalg av servanter i forskjellige design, slik at alle kundene kan finne en modell som passer uansett hvilken type baderom man har. Husk at en servant kan være ganske tung og sørg for å være minst to personer under montering.

Riktig servant på riktig sted

Servant til badet kan gjøre mye for helhetsinntrykket. Med et skap under servanten får du en praktisk oppbevaringsplass. Vi har også innendørsbelysning som passer perfekt i våtrom og servanter med spesielle funksjoner. Hos oss finner du også festemidler, støtteben og alt annet du måtte trenge for en smidig montering av servanten. Hvis du har tenkt å satse på en mer eksklusiv eller måltilpasset baderomsinnredning, har vi varianter som kan monteres nedsenket i en benkeplate av for eksempel marmor eller betong. Vi har et stort utvalg av servanter i porselen, som både er et tidløst og lettstelt materiale. Noen ganger kan du oppnå en enkel oppdatering bare ved å bytte ut armaturen. Vi har derfor flere individuelle armaturer i sortimentet. Finn baderomsinnredning og vask til badet hos Byggmax

Stilige og funksjonelle vasker hos Byggmax

En ny håndvask kan du montere selv. Vi har mange rimelige modeller og hjelper deg gjerne med å finne en håndvask som passer best hjemme hos deg.

Vis mer
Filter

11 Resultater

Sorter etter
Laufen
639  kr
Hafsen
Passer til servantskap fra Hafsen, hvit porselen
1 099  kr
Hafsen
Passer til servantskap fra Hafsen, hvit porselen
2 299  kr
Hafsen
Passer til servantskap fra Hafsen, hvit porselen
999  kr
Gustavsberg
949  kr
Hafsen
Hvit porselensskål
999  kr
Hafsen
Hvit porselensskål
1 199  kr
Ifö
1 175  kr
Gustavsberg
889  kr
Laufen
2 995  kr
Cersanit
Passer til Malmö baderomsskap venstre. Servanten har benkeplate til venstre. B:81 D:45 H:19cm
Fra 1 599  kr