Servant

Her finner du håndvasker fra Byggmax til en god pris. En servant er en interiørdetalj som forener form og funksjon. Hos Byggmax finner du garantert en som passer inn i hjemmet ditt.

En god håndvask varer i flere tiår

Når det gjelder inventar som servantskap og håndvask, er det fornuftig å satse på høy kvalitet fordi det da kan vare svært lenge. Mange tror de må få hjelp fra en rørlegger for å installere baderomsutstyr, men med våre medfølgende instruksjoner kan du gjøre arbeidet på egen hånd. Vi har satset på å ha et stort utvalg av servanter i forskjellige design, slik at alle kundene kan finne en modell som passer uansett hvilken type baderom man har. Husk at en servant kan være ganske tung og sørg for å være minst to personer under montering.

Riktig servant på riktig sted

Med et skap under servanten får du en praktisk oppbevaringsplass. Vi har også innendørsbelysning som passer perfekt i våtrom og servanter med spesielle funksjoner. Hos oss finner du også festemidler, støtteben og alt annet du måtte trenge for en smidig montering av servanten. Hvis du har tenkt å satse på en mer eksklusiv eller måltilpasset baderomsinnredning, har vi varianter som kan monteres nedsenket i en benkeplate av for eksempel marmor eller betong. Vi har et stort utvalg av servanter i porselen, som både er et tidløst og lettstelt materiale. Noen ganger kan du oppnå en enkel oppdatering bare ved å bytte ut armaturen. Vi har derfor flere individuelle armaturer i sortimentet.

Stilige og funksjonelle vasker hos Byggmax

En ny håndvask kan du montere selv. Vi har mange rimelige modeller og hjelper deg gjerne med å finne den som passer best hjemme hos deg.

Vis mer
Filter

11 Resultater

Sorter etter
Hafsen
Hvit porselensskål
999  kr
Hafsen
Hvit porselensskål
1 199  kr
Laufen
Hvit, 56 cm, med blanderhull og overfyllingsbeskyttelse
639  kr /stk
Hafsen
Passer til servantskap fra Hafsen, hvit porselen
999  kr
Hafsen
Passer til servantskap fra Hafsen, hvit porselen
2 299  kr
Hafsen
Passer til servantskap fra Hafsen, hvit porselen
1 099  kr
Laufen
Hvit, 60 cm, med blanderhull og overfyllingsbeskyttelse
2 995  kr /stk
Gustavsberg
Hvit, 56 cm, med blanderhull og overfyllingsbeskyttelse
949  kr /stk
Cersanit
Passer til Malmö baderomsskap venstre. Servanten har benkeplate til venstre. B:81 D:45 H:19cm
1 599  kr /kpl
Gustavsberg
Hvit, 40 cm, blanderhull til høyre, med overfyllingsbeskyttelse
889  kr /stk
Ifö
Hvit, 50 cm, med blanderhull og overfyllingsbeskyttelse
1 175  kr /stk