Vegg til vegg teppe

Vegg til vegg teppe fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Teppe på gulvet gir en koselig atmosfære i ethvert rom. Vi kan tilby deg forskjellige varianter, både etter mål og som teppeflis.

Varme gulv med vegg til vegg teppe
På 80-tallet hadde vegg til vegg teppe sin storhetstid. Heldigvis ser vi nå at trenden er kommet tilbake. Tekstilgulv gir en egen atmosfære til rommet og gjør gulvet behagelig å gå på. Samtidig gir vegg til vegg tepper en bedre akustikk i rommet, noe som er spesielt gunstig om rommet har mye klang. Det er enkelt å legge denne typen gulv på egen hånd. Det viktigste er et rent underlag, samt at eventuelle gamle vegg til vegg tepper er fjernet. Har du betonggulv eller tregulv kan du legge teppet rett på. Våre vegg til vegg tepper passer både i det offentlige rom og i hjemmet. 

Byggmax gir deg den gode atmosfæren
Ønsker du å legge vegg til vegg teppe hjemme trenger du ikke tenke på eventuelle allergier. Hos oss finner du gulvtepper av polypropylen, og dette stoffet er ikke allergifremkallende. Vedlikeholdet er også enkelt, her trenger du kun en støvsuger. Det kan også være greit å få det renset av og til, men hvor ofte avhenger av hvilket rom du har teppet i. Har du tenkt å bytte innerdør er det gunstig å ta det samtidig med legging av teppet. Velg en dør som står i stil med teppet du har valgt. På 1 - 2 - 3 har du et nytt og koselig rom. 

Skap lun og god stemning med et flott vegg til vegg teppe fra Byggmax
Vegg til vegg teppe fra oss har gunstige priser, er enkelt å legge og gir god stemning i ethvert rom. 

15 Produkter

 1. Teppeflis kubik Grå
  1202   kr
 2. Vegg teppe Tivoli Grå
  1944   kr
 3. Teppeflis kubik Grå
  1200   kr
 4. Vegg teppe Aspera Beige
  1599   kr
 5. Vegg teppe Tivoli Antrasitt grå
  1829   kr
 6. Teppeflis kubik Blå
  1121   kr
 7. Teppeflis kubik Svart
  1202   kr
 8. Vegg teppe Tivoli Beige
  1944   kr
 9. Vegg teppe Tivoli Hvit
  1944   kr

15 Produkter