Ytterdørsett

Å føle seg trygg hjemme og at hjemmet er trygt når du er borte er viktig. En god start er å ha en godkjent lås til inngangsdøren som ingen andre har brukt. Hvis ingen har brukt låsen før, har du kontroll over alle nøklene. Et inngangsdørsett består av et nytt dørhåndtak, låssylinder, låsehus og et visst antall nøkler. Komplette låser til inngangsdøren finner du i Byggmax sitt sortiment.

Du kan installere dørlåser selv

Riktig installasjon av dørlåser på inngangsdøren er viktig. Når du kjøper låser til inngangsdøren, er instruksjoner for installasjon alltid inkludert, slik at du kan gjøre det selv. En lås er kompleks og består av flere forskjellige deler. En låsesylinder til inngangsdøren sammen med låsehuset er kjerneelementet i låsen og er festet inne i døren. Låsesylinderen er den delen du stikker nøkkelen inn i. Hvis du vil ha hjelp til å installere en dørlås, kan du alltid få hjelp av fagfolk. Hvis du vil gjøre det selv, kan du kjøpe en komplett lås til dørlåsen for å være sikker på at alle deler er kompatible med hverandre.

Finn riktig lås til inngangsdøren

Det kan være vanskelig å vite hvilken lås du skal velge til inngangsdøren din. Det første du må huske på er at en inngangsdør må være mye tryggere enn en innerdør. Det kan være greit å velge en mekanisk lås til inngangsdøren fordi denne typen lås har en tofunksjonslås som gjør den sikrere samtidig som den er enkel å bruke for hele familien.

filter-white Filter

4 Resultater

Sorter etter
Habo
Finnes i flere utførelser
Fra 702 68  NOK
Habo
Finnes i flere utførelser
Fra 702 68  NOK
Habo
Finnes i flere utførelser
4 935 11  NOK
Habo
Finnes i flere utførelser
958 45  NOK