Rengjøringsutstyr

Her kan du finne både enkelt vaskeutstyr og en avansert robotstøvsuger! Med riktig utstyr blir det definitivt både morsommere og enklere å gjøre rent.

Få skinnende vinduer med enkle metoder

Dersom du ønsker at rengjøringen skal være så effektiv som mulig, så vet du at det er viktig med rengjøringsutstyr av høy kvalitet. Mye avhenger av nettopp de produktene du velger samt noen gode tips som du skal få her. For at vindusvasken skal bli vellykket trenger du verken dyre rengjøringsmidler eller avispapir! Det som faktisk gir best resultat er kombinasjonen av en praktisk vindusnal, mikrofiberklut og vann. Vask først vinduet med kaldt vann og en mikrofiberklut. Deretter bruker du nalen for å fjerne vannet samt skitten som er igjen på overflaten. Pass på at du ikke fukter kluten med for mye vann og unngå rengjøring i sterkt sollys eller ekstrem kulde.

Ulike gulv krever ulik pleie

Hvilken gulvpleie som er best avhenger av hvilket materiale gulvet ditt er laget av. Rengjøringsutstyr av ulike materialer som f.eks. bomull, viskose og mikrofiber gjør at du kan vaske gulvet selv uten bruk av kjemikalier. Steingulv må vedlikeholdes regelmessig med vann og et mildt rengjøringsmiddel. Da unngår du skader og gulvet holdes i perfekt stand, uten synlige flekker. Men før du begynner å vaske med vann, anbefaler vi bruk av praktiske børster for å fjerne støv og forberede overflaten. Regelmessig bruk av støvsugere er den beste løsningen dersom du har tepper, mens laminatgulv skal vedlikeholdes med en tørrmopp eller støvsuger.

Med rengjøringsutstyr blir det enkelt å holde rent

Hos Byggmax finner du rengjøringsutstyr til svært gunstige priser. I tillegg hjelper de deg med å gjøre rent i huset på en effektiv måte.

filter-white Filter

22 Resultater

Sorter etter
Kärcher
429  NOK
10  NOK
179  NOK
99 95  NOK
Fra 9 95  NOK
199  NOK
22 95  NOK
Blåtind
Minimal soting og lukt
68 95  NOK
15  NOK
MACO
Finnes i flere utførelser
Fra 165  NOK
Einhell
5st
129  NOK
39 95  NOK
Einhell
Ø150 x 135 mm
229  NOK
Nitor
149  NOK
39 95  NOK
MACO
335  NOK
1  NOK
1  NOK
Einhell
Stoffilter
119  NOK
30  NOK
MACO
Finnes i flere utførelser
Fra 190  NOK
Einhell
Mål: Ø150 x 155 mm
219  NOK