Maling

Maling fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Å pusse opp huset innvendig er noe vi alle kan gjøre uavhengig av årstiden. Å male soverom, stue, kjøkken eller oppholdsrom går som en lek med riktig utstyr og noen gode tips. Fasademaling utvendig på hus eller garasje er også enkelt å gjøre dersom været tillater det. Resultatet er et hus som ser ut som nytt igjen.

Alt du trenger til fornyelsen
La ikke været stoppe deg! Regnværsdager passer perfekt til å fornye huset ditt innvendig. Humøret vil stige når soverommet ditt ser ut som nytt, eller når du endelig blir kvitt den stygge fargen du aldri har likt i gangen. På Byggmax har vi forskjellige typer pensler & rullesett som vil forenkle jobben. Ta en titt på vårt store utvalg av interiørmaling og la deg inspirere. Hos noen Byggmax butikker kan du også blande dine egne farger. Vi har maling til både tak, vegger og gulv. Eller kanskje du vil skape ny glans i veggpanelet igjen? Vi kan også gi deg tips og råd angående maling.

Skap en ny behagelig atmosfære i soverommet
Vi tilbringer nesten en tredjedel av livet på soverommet, så et soverom skal ha en behagelig, trivelig og avslappende atmosfære. Vi burde passe på å vedlikeholde et rom vi oppholder oss så mye i, for vår egen trivsels skyld. Ikke stå opp grinete fordi du har en gyselig farge på veggen! Velg blant et stort fargeutvalg av maling og finn din favoritt. Ved maling av soverom så velg en behagelig, lys farge. Husk at den skal ha en "søvndyssende" effekt. Før du maler, så husk at flaten skal være tørr og ren. Har du noen hull eller ujevnheter kan du enkelt tette dette med veggsparkel. Bare slip sparkelen når den har tørket og tørk støvet bort med en fuktig klut.

Det er enkelt å skape trivselen selv
Husk å bruke gode redskaper for å gjøre jobben enkel og trivelig. Bruk riktig type pensler til maling av veggen. Bruk en tynn pensel rundt vinduer eller dørkarmer. Har du glatte vegger burde du bruke en rulle med kort floss. Har du treverk på deler av veggen, slik som panel, burde du kanskje lakkere den for å bedre holdbarheten og holde fukten ute. Vi har også platemateriell hvis du vil legge plater over den gamle veggen før du maler. Maling har mange fordeler siden det beskytter underflaten mot fukt og vil senere gjøre det lettere for deg å vedlikeholde veggen.

Vi har alt du trenger
På Byggmax får du tak i alt du trenger. Du kan bestille alt på nettet og få det levert hjem, eller så kan du låne henger. Vi har alle typer maling til en billig penge. Tips og råd får du gratis hos oss!

279 Produkter

 1. Papirremse
  Papir 23m
  Papirremse
  Pris fra
  35 95 kr /stk
 2. Akrylfugemasse
  300ml
  Akrylfugemasse
  Pris fra
  17 95 kr /stk
 3. Radiator pensel
  70mm tre
  Radiator pensel
  Pris fra
  29 95 kr /stk
 4. Dekkpapp
  36m2
  Dekkpapp
  Pris fra
  79 95 kr /stk
 5. Malningsvask
  1L
  Malningsvask
  Pris fra
  48 95 kr /stk
 6. Dekkfolie Handy
  2x25m, 50m2, transparent
  Dekkfolie Handy
  Pris fra
  98 95 kr /stk
 7. Minirullesett finfilt
  Kar+rulle
  Minirullesett finfilt
  Pris fra
  39 95 kr /stk
 8. Penselsett
  Vindu 3stk
  Penselsett
  Pris fra
  34 95 kr /stk
 9. Glassfilt grunnet
  1x25m, 80g
  Glassfilt grunnet
  Pris fra
  348   kr /stk
 10. Grovsparkel
  10L
  Grovsparkel
  Pris fra
  245   kr /stk
 11. Finsparkel (Universal)
  250ml
  Finsparkel (Universal)
  Pris fra
  43 95 kr /stk
 12. Penselsett
  Ute 2stk
  Penselsett
  Pris fra
  49 95 kr /stk

279 Produkter