Maling

Maling fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Å pusse opp huset innvendig er noe vi alle kan gjøre uavhengig av årstiden. Det å fornye soverom, stue, kjøkken eller oppholdsrom går som en lek med riktig utstyr og noen gode tips. Alle typer maling vi selger er kontrollert etter norske regler. 

Alt du trenger til fornyelsen av huset ditt

La ikke været stoppe deg! Regnværsdager passer perfekt til å fornye huset ditt innvendig. Humøret vil stige når soverommet ditt ser helt nytt ut, eller når du endelig blir kvitt den stygge fargen du aldri har likt i gangen. På Byggmax har vi forskjellige typer pensler & rullesett som vil forenkle jobben. Ta en titt på vårt store utvalg av interiørmaling og la deg inspirere. Hos noen Byggmax butikker kan du også blande dine egne farger. Vi har maling til både tak, vegger og gulv. Eller kanskje du vil skape ny glans i veggpanelet igjen? Vi kan også gi deg tips og råd angående maling.

Skap en ny behagelig atmosfære i soverommet

Ved maling av soverom så velg en behagelig, lys farge. Husk at den skal ha en "søvndyssende" effekt. Før du maler, så husk at flaten skal være tørr og ren. Har du noen hull eller ujevnheter kan du enkelt tette dette med veggsparkel. Bare slip sparkelen når den har tørket og tørk støvet bort med en fuktig klut. Hvis du vil ha tapet har vi tapeter i forskjellige farger og utstyret du trenger.
Skal du pusse opp fasaden? Vi har beis og olje for terrasse og andre prosjekter som krever utendørsmaling

Det er enkelt å skape trivselen selv med riktig maling

Husk å bruke gode redskaper for å gjøre jobben enkel og trivelig. Bruk riktig type pensler til maling av veggen. Bruk en tynn pensel rundt vinduer eller dørkarmer. Har du glatte vegger burde du bruke en rulle med kort floss. Har du treverk på deler av veggen, slik som panel, burde du kanskje lakkere den for å bedre holdbarheten og holde fukten ute. Vi har også platemateriell hvis du vil legge plater over den gamle veggen før du maler. Maling har mange fordeler siden det beskytter underflaten mot fukt og vil senere gjøre det lettere for deg å vedlikeholde veggen.

Vi har alt du trenger til ditt neste malingsprosjekt


På Byggmax får du tak i alt du trenger. Du kan bestille alt på nettet og få det levert hjem, eller så kan du låne henger. Vi har alle typer maling til en billig penge. Tips og råd får du gratis hos oss!

275 Produkter

 1. Addaplan Fiber Avrettingsmasse
  0,5-4cm
  Addaplan Fiber Avrettingsmasse
  Pris fra
  98 95 kr /stk
 2. futura maling hvit base Butinox
  9l
  futura maling hvit base Butinox
  Pris fra
  1075   kr /stk
 3. Dekkfolie Handy
  2x25m, 50m2, transparent
  Dekkfolie Handy
  Pris fra
  119   kr /stk
 4. Veggfornyer Nyans Cover
  0,6x10m
  Veggfornyer Nyans Cover
  Pris fra
  275   kr /st
 5. TERRASSEBEIS BUTINOX ELVESTEIN 3L
  Gråfarge
  TERRASSEBEIS BUTINOX ELVESTEIN 3L
  Pris fra
  240   kr /stk
 6. Quick Spray Nr.150 Boks
  0,4 l
  Quick Spray Nr.150 Boks
  Pris fra
  125   kr /stk
 7. MIDUN BASIC LETTSPARKEL MEDIUM
  10L
  MIDUN BASIC LETTSPARKEL MEDIUM
  Pris fra
  129   kr /st
 8. Akrylfugemasse Midun Basic
  300ml
  Akrylfugemasse Midun Basic
  Pris fra
  18 95 kr /stk

275 Produkter