Maling

Maling fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Å pusse opp huset innvendig er noe vi alle kan gjøre uavhengig av årstiden. Det å fornye soverom, stue, kjøkken eller oppholdsrom går som en lek med riktig utstyr og noen gode tips. Alle typer maling vi selger er kontrollert etter norske regler. 

Alt du trenger til fornyelsen av huset ditt

La ikke været stoppe deg! Regnværsdager passer perfekt til å fornye huset ditt innvendig. Humøret vil stige når soverommet ditt ser helt nytt ut, eller når du endelig blir kvitt den stygge fargen du aldri har likt i gangen. På Byggmax har vi forskjellige typer pensler & rullesett som vil forenkle jobben. Ta en titt på vårt store utvalg av interiørmaling og la deg inspirere. Hos noen Byggmax butikker kan du også blande dine egne farger. Vi har maling til både tak, vegger og gulv. Eller kanskje du vil skape ny glans i veggpanelet igjen? Vi kan også gi deg tips og råd angående maling.

Skap en ny behagelig atmosfære i soverommet

Ved maling av soverom så velg en behagelig, lys farge. Husk at den skal ha en "søvndyssende" effekt. Før du maler, så husk at flaten skal være tørr og ren. Har du noen hull eller ujevnheter kan du enkelt tette dette med veggsparkel. Bare slip sparkelen når den har tørket og tørk støvet bort med en fuktig klut. Hvis du vil ha tapet har vi tapeter i forskjellige farger og utstyret du trenger.
Skal du pusse opp fasaden? Vi har beis og olje for terrasse og andre prosjekter som krever utendørsmaling

Det er enkelt å skape trivselen selv med riktig maling

Husk å bruke gode redskaper for å gjøre jobben enkel og trivelig. Bruk riktig type pensler til maling av veggen. Bruk en tynn pensel rundt vinduer eller dørkarmer. Har du glatte vegger burde du bruke en rulle med kort floss. Har du treverk på deler av veggen, slik som panel, burde du kanskje lakkere den for å bedre holdbarheten og holde fukten ute. Vi har også platemateriell hvis du vil legge plater over den gamle veggen før du maler. Maling har mange fordeler siden det beskytter underflaten mot fukt og vil senere gjøre det lettere for deg å vedlikeholde veggen.

Vi har alt du trenger til ditt neste malingsprosjekt


På Byggmax får du tak i alt du trenger. Du kan bestille alt på nettet og få det levert hjem, eller så kan du låne henger. Vi har alle typer maling til en billig penge. Tips og råd får du gratis hos oss!

Vis mer
Filter

263 Resultater

Sorter etter
14 95  kr
19 95  kr
Butinox
2,7 l og 9 l
Fra 239  kr
Brun RB-10, 2,7l
629  kr
Forestia
2 pcs/pk, dekkmål 12x600x2390
131 26  kr /m2
Butinox
Fra 695  kr
Butinox
9l
Fra 1 895  kr
Butinox
Dempet bruntone
295  kr
Butinox
2,7 l og 9 l
Fra 539  kr
Midun Basic
Fra 27 95  kr
-
Finnes i flere størrelser
Fra 12 95  kr
Jordan
52 95  kr
Butinox
Gråfarge
295  kr
Jotun
1 099  kr
Butinox
1 349  kr
Butinox
3 l og 10 l
Fra 499  kr
Midun
Løsemiddelbasert
219  kr
Jordan
289  kr
0,6x10m
349  kr
Butinox
2,5l
219  kr
Midun
Murgrunning utendørs, V
Fra 104  kr