Maling

Maling fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Å pusse opp huset innvendig er noe vi alle kan gjøre uavhengig av årstiden. Å male soverom, stue, kjøkken eller oppholdsrom går som en lek med riktig utstyr og noen gode tips. Fasademaling utvendig på hus eller garasje er også enkelt å gjøre dersom været tillater det. Resultatet er et hus som ser ut som nytt igjen.

Alt du trenger til fornyelsen
La ikke været stoppe deg! Regnværsdager passer perfekt til å fornye huset ditt innvendig. Humøret vil stige når soverommet ditt ser ut som nytt, eller når du endelig blir kvitt den stygge fargen du aldri har likt i gangen. På Byggmax har vi forskjellige typer pensler & rullesett som vil forenkle jobben. Ta en titt på vårt store utvalg av interiørmaling og la deg inspirere. Hos noen Byggmax butikker kan du også blande dine egne farger. Vi har maling til både tak, vegger og gulv. Eller kanskje du vil skape ny glans i veggpanelet igjen? Vi kan også gi deg tips og råd angående maling.

Skap en ny behagelig atmosfære i soverommet
Vi tilbringer nesten en tredjedel av livet på soverommet, så et soverom skal ha en behagelig, trivelig og avslappende atmosfære. Vi burde passe på å vedlikeholde et rom vi oppholder oss så mye i, for vår egen trivsels skyld. Ikke stå opp grinete fordi du har en gyselig farge på veggen! Velg blant et stort fargeutvalg av maling og finn din favoritt. Ved maling av soverom så velg en behagelig, lys farge. Husk at den skal ha en "søvndyssende" effekt. Før du maler, så husk at flaten skal være tørr og ren. Har du noen hull eller ujevnheter kan du enkelt tette dette med veggsparkel. Bare slip sparkelen når den har tørket og tørk støvet bort med en fuktig klut.

Det er enkelt å skape trivselen selv
Husk å bruke gode redskaper for å gjøre jobben enkel og trivelig. Bruk riktig type pensler til maling av veggen. Bruk en tynn pensel rundt vinduer eller dørkarmer. Har du glatte vegger burde du bruke en rulle med kort floss. Har du treverk på deler av veggen, slik som panel, burde du kanskje lakkere den for å bedre holdbarheten og holde fukten ute. Vi har også platemateriell hvis du vil legge plater over den gamle veggen før du maler. Maling har mange fordeler siden det beskytter underflaten mot fukt og vil senere gjøre det lettere for deg å vedlikeholde veggen.

Vi har alt du trenger
På Byggmax får du tak i alt du trenger. Du kan bestille alt på nettet og få det levert hjem, eller så kan du låne henger. Vi har alle typer maling til en billig penge. Tips og råd får du gratis hos oss!

284 Produkter

 1. Walls2Paint Sponplate 12x620x2390
  2 pcs/pk, dekkmål 12x600x2390
  Walls2Paint Sponplate 12x620x2390
  Pris fra
  358   kr /m2
 2. MøreRoyal Terrasseolje Ekslusiv
  Brun RB-10, 2,7l
  MøreRoyal Terrasseolje Ekslusiv
  Pris fra
  399   kr /stk
 3. Veggfornyer Nyans Cover
  0,6x10m
  Veggfornyer Nyans Cover
  Pris fra
  259   kr /stk
 4. Addaplan Fiber Avrettingsmasse
  0,5-4cm
  Addaplan Fiber Avrettingsmasse
  Pris fra
  79   kr /stk
 5. FUGESKUM BOSTIK
  For allsidig bruk året rundt, 750 ml
  FUGESKUM BOSTIK
  Pris fra
  159   kr /stk
 6. Dekkpapp
  36m2
  Dekkpapp
  Pris fra
  79 95 kr /stk
 7. Tak & Vegg 07 Butinox
  B-base
  Tak & Vegg 07 Butinox
  Pris fra
  195   kr /stk
 8. Quick Bengalack spray sort silkematt
  400ml
  Quick Bengalack spray sort silkematt
  Pris fra
  115   kr /stk
 9. Lett hånd- og skjøtesparkel Midun
  Velg mellom 0,4 L, 3 L eller 10 L
  Lett hånd- og skjøtesparkel Midun
  Pris fra
  56 95 kr /stk
 10. Dekkfolie Handy
  2x25m, 50m2, transparent
  Dekkfolie Handy
  Pris fra
  98 95 kr /stk
 11. Lettsparkel
  10L
  Lettsparkel
  Pris fra
  169   kr /stk
 12. Akrylfugemasse
  300ml
  Akrylfugemasse
  Pris fra
  23 95 kr /stk
 13. Husvask og kraftvask Butinox
  2,5l
  Husvask og kraftvask Butinox
  Pris fra
  159   kr /stk
 14. Terrassebeisfjerner Butinox
  5L
  Terrassebeisfjerner Butinox
  Pris fra
  219   kr /stk

284 Produkter