Maling

Maling fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Å pusse opp huset innvendig er noe vi alle kan gjøre uavhengig av årstiden. Å male soverom, stue, kjøkken eller oppholdsrom går som en lek med riktig utstyr og noen gode tips. Fasademaling utvendig på hus eller garasje er også enkelt å gjøre dersom været tillater det. Resultatet er et hus som ser ut som nytt igjen.

Alt du trenger til fornyelsen
La ikke været stoppe deg! Regnværsdager passer perfekt til å fornye huset ditt innvendig. Humøret vil stige når soverommet ditt ser ut som nytt, eller når du endelig blir kvitt den stygge fargen du aldri har likt i gangen. På Byggmax har vi forskjellige typer pensler & rullesett som vil forenkle jobben. Ta en titt på vårt store utvalg av interiørmaling og la deg inspirere. Hos noen Byggmax butikker kan du også blande dine egne farger. Vi har maling til både tak, vegger og gulv. Eller kanskje du vil skape ny glans i veggpanelet igjen? Vi kan også gi deg tips og råd angående maling.

Skap en ny behagelig atmosfære i soverommet
Vi tilbringer nesten en tredjedel av livet på soverommet, så et soverom skal ha en behagelig, trivelig og avslappende atmosfære. Vi burde passe på å vedlikeholde et rom vi oppholder oss så mye i, for vår egen trivsels skyld. Ikke stå opp grinete fordi du har en gyselig farge på veggen! Velg blant et stort fargeutvalg av maling og finn din favoritt. Ved maling av soverom så velg en behagelig, lys farge. Husk at den skal ha en "søvndyssende" effekt. Før du maler, så husk at flaten skal være tørr og ren. Har du noen hull eller ujevnheter kan du enkelt tette dette med veggsparkel. Bare slip sparkelen når den har tørket og tørk støvet bort med en fuktig klut.

Det er enkelt å skape trivselen selv
Husk å bruke gode redskaper for å gjøre jobben enkel og trivelig. Bruk riktig type pensler til maling av veggen. Bruk en tynn pensel rundt vinduer eller dørkarmer. Har du glatte vegger burde du bruke en rulle med kort floss. Har du treverk på deler av veggen, slik som panel, burde du kanskje lakkere den for å bedre holdbarheten og holde fukten ute. Vi har også platemateriell hvis du vil legge plater over den gamle veggen før du maler. Maling har mange fordeler siden det beskytter underflaten mot fukt og vil senere gjøre det lettere for deg å vedlikeholde veggen.

Vi har alt du trenger
På Byggmax får du tak i alt du trenger. Du kan bestille alt på nettet og få det levert hjem, eller så kan du låne henger. Vi har alle typer maling til en billig penge. Tips og råd får du gratis hos oss!

Produkt 1-25 av 582

 1. Pris fra
  79   kr /stk
 2. Pris fra
  149   kr /stk
 3. Trehåndtak, bustblanding, 35 mm, børstelengde 350 mm
  Tapetbørste
  Pris fra
  49 95 kr /stk
 4. 3 L, utemaling, vannbasert
  Murmaling V Hvit
  Pris fra
  249   kr /stk
 5. Pris fra
  159   kr /stk
 6. 1 L, fasademaling, utemaling, vannbasert
  Akryl Fasademaling V Hvit
  Pris fra
  99 95 kr /stk
 7. 3L, utebeis, vannbasert
  Trebeis V grå Grå
  Pris fra
  199   kr /stk
 8. Pris fra
  29 95 kr /stk
 9. 3L, ikke vannbasert
  Terrassebeis Grå
  Pris fra
  229   kr /stk
 10. Pris fra
  89 95 kr /stk
 11. Pris fra
  119   kr /stk
 12. Pris fra
  99   kr /stk
 13. 7 L, akrylatmaling, utemaling, vannbasert
  Fasademaling V Hvit
  Pris fra
  289   kr /stk
 14. Pris fra
  56 95 kr /stk
 15. 1 L, grunningsmaling, vannbasert
  Tregrunning Ute V Hvit
  Pris fra
  129   kr /stk
 16. 2,5kg UTGÅENDE
  Mursparkel
  Pris fra
  175   kr /stk
 17. Pris fra
  55 95 kr /stk
 18. 1 L, fasademaling, utemaling, vannbasert
  Oljemaling V Hvit
  Pris fra
  119   kr /stk
 19. Pris fra
  189   kr /stk
 20. Pris fra
  159   kr /stk
 21. Pris fra
  549   kr /stk

Produkt 1-25 av 582