WC

Forny baderommet med et splitter nytt toalett. Velg mellom vegghengte toaletter og frittstående toaletter. Du finner også tilbehør som spyleknapp og toalettlokk med lukkemekanisme.

Skal du oppgradere badet er noe av det viktigste du kan gjøre å bytte ut det gamle toalettet med et friskt og nytt. Det gjør hele rommet hyggeligere å bruke, og hos oss har du flere alternativer å velge mellom. Vi har mange WC fra kjente varemerker/leverandører som IFÖ, Gustavsberg, IDO og Duravit. Du kan enkelt montere selv, et frittstående toalett er for eksempel enklere å montere og tar ikke opp så mye plass på veggen som et vegghengt toalett. Vi tilbyr gjerne en god fastpris hvis du ønsker hjelp til montering.

Du må selv finne ut hvilken type WC som passer på badet ditt, passer til familien og hva som er mest brukervennlig for deg.Vegghengt toalett

Vil du ha en mer moderne stil? Da er kjøp av et vegghengt toalett en god ide. Disse toalettene har et stilrent design og er fine å se på, i tillegg til at de tar lite plass. De er enkle å montere og du kan tilpasse med personlige tillegg som toalettsete og annet som gjør at du får en helhetlig stil i hele rommet. Den glatte overflaten og rene designet gjør at toalettet og området rundt er enkelt å holde rent, så du kan glemme gamle dager med uhåndterlige krinkelkroker der det var umulig å komme til. Unn deg noe nytt som er moderne og lekkert.Toalettsete

Du kan også velge mellom flere toalettseter som varierer i form og farge. Toalettsetet er perfekt tilpasset doskålen og sikrer høy grad av komfort. De har også den moderne Easy-Off-funksjonen, som gjør at det er enkelt både å ta av og plassere tilbake. Og hvorfor ikke velge et sete med den smarte Soft Close-funksjonen, slik at du slipper det skarpe smellet i porselenet? Setene er laget i plast av høy kvalitet, som er enkelt å rengjøre og har antibakterielle egenskaper.

Filter

33 Resultater

Sorter etter
porselen, 665 x 355 x 775, delt trykknapp, 3/6 liter
999  kr
Ifö
1 099  kr
Ifö
2 995  kr
Grohe
4 199  kr
Hafsen
Passer til de fleste toaletter, med soft close og hurtigfeste
449  kr
Gustavsberg
249  kr
Laufen
699  kr
Ifö
1 225  kr
Ifö
499  kr
Hafsen
Passer til IFÖ Sign-toaletter, med soft close og hurtigfeste
449  kr
Hafsen
Passer til IFÖ Cera-toaletter
449  kr
Ifö
1 499  kr
Ifö
5 499  kr
Laufen
2 499  kr
Gustavsberg
1 099  kr
Ifö
4 995  kr
Ifö
1 099  kr
Gustavsberg
Finnes i flere farger
Fra 749  kr
Ifö
69 95  kr
Ifö
3 995  kr
Hafsen
Passer til IFÖ Cera-toaletter, med soft close og hurtigfeste
449  kr