Badstu

Badstu fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Drømmer du om egen badstue på hytta eller hjemme? En deilig stund i badstua er like herlig både på vinterstid som på sommerstid. Byggmax kan alt om badstuer og vi hjelper deg gjerne. Her finner du et stort utvalg av produkter slik at du kan nyte gleden av å bygge selv.

Byggmax har alt innen badstue og badstutilbehør
Ingenting er som følelsen av å ha skapt eller bygget noe selv. Hvis du går rundt med en drøm om å bygge egen badstu er det bare å komme i gang. Ja, klart du kan! Du finner alt du trenger til byggingen av ditt nye badsturom og alt innen badstutilbehør på Byggmax. En badstu trenger først og fremst en vedfyrt badstuovn eller et elektrisk badstueaggregat som finnes i fargene svart og rustfritt. Når du skal velge dør kan du for eksempel velge en dør med bronsefarget, klart eller røykfarget glass med furukarm eller en dør i ubehandlet gran med glasspartier. Og som en siste finish på verket kan du velge stilrene, ferdige badstubenker og hjørnemoduler i stabilt trevirke.

Badstu eller hjemmespa?
Tenk deg en deilig, dampende badstu eller et komplett hjemmespa på baderommet. Byggmax står klare til å hjelpe deg, både med råd, tips og alt du trenger til bygging av badstu - blant annet badstupanel, rammer og hjørne- og taklister i materialene osp og or, som er flotte tresorter for badstua. Furu har harpiks i treslaget, og varm harpiks kan være veldig varm å sitte på, så furu er ikke å anbefale når det gjelder badstubenker. Badstua skal jo også være behagelig, så det kan lønne seg å investere i komfortable ryggstøtter og lyslister som gir deg en elegant belysning. Byggmax har alt du trenger - så kom i gang og gjør det selv!

Ta vare på badstua
Nå er du nok kommet i «gjør det selv» -modus og er klar til å sette i gang. Alt du velger av inventar til badstu, inkludert innredning og dører, bør velges i den stilen du liker aller best. En badstu er gjerne et rom du vil ha i en god stund fremover. Helt på tampen kan det også være greit å få med seg noen tips om hvordan du holder badstua ren og frisk. Badstubenker og ryggstøtter kan oljes med en badstuolje som gir treverket en vannavstøtende og beskyttende ytterflate, noe som samtidig letter rengjøringen, mens vegger og tak beholdes ubehandlet. Benker og gulv vasker du regelmessig med grønnsåpe, og badstua vil være et innbydende syn i mange år fremover.

Gjør det selv hos Byggmax
Ja, da er det på tide å sette i gang! Ved å gjøre det selv kan du både spare penger, få masse skryt og klappe deg selv velfortjent på skulderen – her har du altså alt å vinne! Du får alt du trenger til din badstu billig hos Byggmax!

122 Produkter

122 Produkter