Røykrør

Røykrør fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Du kan fult ut bygge din egen badstue hjemme. Da trenger du også badstuskorstein som du får kjøpt hos Byggmax. Med Byggmax kan du virkeliggjøre drømmen om badstue.

Bygg din egen badstue hjemme

Det er ikke vanskelig å lage et spa hjemme, så kom i gang med planleggingen og bygg din egen badstue. Du kan kjøpe alt du trenger hos Byggmax enten det er røykrør eller rupaneler. Sett av et areal på 3 m2 for badstua. For å sikre lufting mellom vegger og tak, fest listverket på minimum 20 mm før lekter på 100 mm isolasjon monteres. Legg et lag med kraftpapir / ullpapp før du monterer ny panel. Det anbefales at trekantspanel eller rupanel har en maks bredde på 95 mm. Badstuovnen på 5 kW monteres på samme vegg som døren, med en ventil for luft inn bak ovnen eller lavere. Sørg også for å ha en lufteventil på motsatt vegg høyt oppe.

De nødvendige materialene til ditt prosjekt

Det er essensielt å få tak i de rette materialene når du skal konstruere din egen spa-avdeling hjemme. Mange tror at det er et enormt prosjekt, men det behøver ikke å være det. Får du tak i det nødvendige utstyret, som røykrør samt rupanel-og-trekantspanel, er du allerede godt i gang med arbeidet. Førstnevnte er nødvendig for å transportere røyken som oppstår ved drift av badstuen ut fra rommet. Sistnevnte trenger du for å oppnå den klassiske badstu-looken som sørger for en god og koselig opplevelse. Hvis du er usikker på monteringen av rørene dine, er vi behjelpelige med videre veiledning.

Røykrør til ditt badstuprosjekt finner du hos Byggmax

Du finner røykrør i forskjellige lengder, tykkelser diameter og i ulike varianter her hos oss i Byggmax. Velger du oss, så velger du en god handleopplevelse og konkurransedyktige priser.

8 Produkter

8 Produkter