Dør til badstue Premium Thermory

Finnes i flere varianter
ART.NR: 68799661
En god badstue trenger en passende dør: solid og pålitelig. Thermorys Premium badstuedører i glass har ergonomiske håndtak i rustfritt stål med tre på innsiden for å beskytte hendene mot varmen.
Vis mer
Størrelse:
Material:
Hengsling:
Glasstype:
Gångjärn:
stk
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Dør til badstue Premium Thermory

En god badstue trenger en passende dør: solid og pålitelig. Thermorys Premium badstuedører i glass har ergonomiske håndtak i rustfritt stål med tre på innsiden for å beskytte hendene mot varmen.

Termisk modifisert trevirke er en av Thermorys styrker. Med eksklusiv, toppmoderne teknologi og mange års ekspertise vet Thermory nøyaktig hvordan de skal få frem det beste i treet.

Termisk modifisert trevirke er naturlig - egenskapene forbedres kun ved hjelp av varme og damp. Denne kjemikaliefrie prosessen resulterer i et miljøvennlig og estetisk tiltalende materiale som er betydelig mer holdbart og stabilt enn vanlig trevirke.
  • Thermowood-kledning er det mest pålitelige alternativet hvis du er ute etter et slitesterkt og formstabilt materiale.
  • Den høye temperaturen ved termisk modifisering endrer treets struktur, noe som forbedrer holdbarheten og motstandsdyktigheten mot værforhold betydelig.
  • Termisk modifisert trevirke er også mer dimensjonsstabilt på grunn av det lavere fuktighetsinnholdet.
  • Den termiske modifiseringsprosessen gir treet en herlig mørkere tone.
  • Det forbedrer også treets lyd- og varmeisolerende egenskaper.
  • Den ekstra stabiliteten til termisk modifisert trevirke gjør at malingen på kledningsplatene holder lenger og vedlikeholdsintervallet forlenges.


Dører med glass eller paneler til badstuer eller tørre rom
En flott badstue trenger en passende dør: solid og pålitelig. Vårt utvalg av dører gir deg mulighet til å velge den du liker. Fullt glass eller med paneler, ulike typer hengsler og håndtak eller til og med en med et nydelig rundt Sailor-vindu.

Thermory badstuedører
Thermorys treprodukter av topp kvalitet har vært på markedet i 25 år. I tillegg til badstuemateriell, prefabrikkerte elementer og tilbehør omfatter vårt produktsortiment et anerkjent utvalg av badstuedører. Både enkle, klassiske løsninger og mer moderne stiler er tilgjengelig som standard.

Osp er et løvfellende tre i pilfamilien, i ordenen Malpighiales. Det vokser over hele Europa og i det meste av Asia, samt i Nord-Afrika. Osp er et ideelt badstuemateriale fordi det ikke skiller ut harpiks, ikke lager flis og ikke blir for varmt. Den karakteristiske lyse fargen og den glatte strukturen gir den et attraktivt utseende og gjør den perfekt å male. Vi tilbyr en rekke innvendige badstuelementer i både naturlig og termisk modifisert osp.

Or, også kjent som svartor, er et flerårig løvfellende tre i bjørkefamilien i ordenen Fagales. Det finnes i det meste av Europa, Sørvest-Asia og Nord-Afrika. Takket være den rødlige fargen og den behagelige teksturen er or populært som innredningsmateriale i badstuer. Or er hardfør og vannavvisende, og det blir ikke overopphetet. Vi bruker or til å produsere en rekke ulike materialer og produkter til badstuer, med termisk modifisert og børstet overflatebehandling.

  • Før du tar badstuen i bruk, anbefaler vi at du behandler dørens treflater med et middel som er beregnet på å beskytte treflater i badstuer.
  • . Kontroller regelmessig tilstanden til hengslene og låsebeslagene. Stram om nødvendig til hengselboltene eller juster låsen.
  • Unngå at det stadig renner vann på dørkarmen og at det blir for fuktig.
  • Rengjør dørglasset regelmessig med et glassrengjøringsmiddel. Unngå slipende rengjøringsmidler som kan skade glassoverflaten.


Vis mer
Varemerke Thermory