Badstue med veggpanel STS4-belagt Thermory

Finnes i flere varianter
ART.NR: 68798085
STS4-veggpanelene har smale, kantede spor som gir et dristig uttrykk. De kan gi en slående kontrast når de brukes sammen med andre profiler.
Vis mer
Farge:
Lengde:
stk
stock
Lagerstatus Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Badstue med veggpanel STS4-belagt Thermory

STS4-veggpanelene har smale, kantede spor som gir et dristig uttrykk. De kan gi en slående kontrast når de brukes sammen med andre profiler.

Thermory badstuematerialer gjør det enkelt for deg
Thermory har alt du trenger for å lage din egen badstue - et bredt utvalg av tresorter med ulike behandlingsalternativer og et bredt utvalg av profiler og panelstørrelser, fra smarte og smale til luksuriøst brede. Alt dette gir uendelige kombinasjonsmuligheter, slik at du får en badstue som er unikt designet for deg.
 • Et uslåelig utvalg av tresorter, profiler og overflatebehandlinger for badstuer.
 • Panelstørrelser som spenner fra smarte og smale til luksuriøst brede.
 • Du kan velge mellom ulike overflater, inkludert børstet, malt og mønstret, noe som gir uendelige designmuligheter.


Kreative vegger og tak
Thermorys store utvalg av paneler kan installeres på en rekke måter, avhengig av design og lokale krav til badstuen. I tillegg har hver fagmann sin egen beste praksis. Thermory har imidlertid et spesielt produktsortiment som gjør det mulig å skape helt unike mønstre og design: panelene med matchende ender. De pakkes enkelt i esker, og monteringen er like enkel som med vanlige veggpaneler.

Under bruk
 • Kast bare vann på varmeapparatet, ikke på vegger eller benker.
 • Ikke bruk våte badedrakter i badstuen, da vann fra badetøyet kan skade benken.
 • For å holde benken frisk, anbefaler vi å bruke setetrekk - disse kan også gjøre det mer behagelig å sitte på benken når det er varmt.
 • Hold øye med varmesteinene, da de kan sprekke over tid - ved behov kan de skiftes ut eller det kan legges til flere steiner.


Etter hver bruk
 • Tørk av benkene med en ren, fuktig klut - ikke bruk rennende vann til å rengjøre dem, og pass på at det ikke samler seg overflødig vann på treflatene.
 • Bruk egnede rengjøringsmidler for benker og andre trekomponenter, og les bruksanvisningen først.
 • Etter at du har rengjort badstuen, må du la overflatene tørke og sørge for at rommet er godt ventilert - vi anbefaler å la ovnen stå på i minst en halv time med ventilasjonsåpningen åpen og dør og vinduer lukket.
 • Løft om mulig opp benkene slik at de tørker bedre.


Or, også kjent som svartor, er et flerårig løvfellende tre i bjørkefamilien i ordenen Fagales. Det finnes i det meste av Europa, Sørvest-Asia og Nord-Afrika. Takket være den rødlige fargen og den behagelige teksturen er or populært som innredningsmateriale i badstuer. Or er hardfør og vannavvisende, og det blir ikke overopphetet. Vi bruker or til å produsere en rekke ulike materialer og produkter til badstuer, med termisk modifisert og børstet overflatebehandling.

Vis mer
Varemerke Thermory