Combiclean

5L, klorfri fasadevask
ART.NR: 18464
Combiclean er et rengjørende og desinfiserende middel som effektivt fjerner smuss og vekster av mikroorganiser som f.eks mugg, alger, bakterier, mose og sopp.
Vis mer
stk
Lager i butikk Velg butikk
Velg butikk for å se lagerstatus
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
Søk etter postnummer

Combiclean

Combiclean er et rengjørende og desinfiserende middel som effektivt fjerner smuss og vekster av mikroorganiser som f.eks mugg, alger, bakterier, mose og sopp. Middelet kan brukes både innen- og utendørs.

Bruksområde


Combiclean kan brukes på det meste av materialer og overlfater, malt og umalt tre, betong, puss, sten, stål, glass, plast og tøy. Brukes på fasader, gjerder, hagemøbler, tegl, takstein av betong, grunnmur, presenninger osv.

Prosedyre


Om det er snakk om vanskelige angrep blandes Combiclean med vann, 1:1 kan påføres underlaget med en sprayflaske, en pensel eller svamp. Middelet får deretter virke en liten stund før det skylles bort med vann. Om det går bort med enklere rengjøring spes Combiclean ut med 1:5 vann, middelet påføres på samme måte og kan virke i noen minutter før det skylles bort. Ønsker man et raskere resultat kan man gni lett med en svamp eller fille. Husk å dekke til sårbare vekster ved bruk av Combiclean.
Vis mer
Merking
GHS07
Helsefare
GHS05
Etsende
GHS09
Miljøfare
Informasjon om farer
H315
Irriterar huden.
H318
Gir alvorlig øyeskade.
H410
Meget giftig, med langtidsvirkning, for liv i vann.
Leverandørens artikkelnummer 18464
Last ned mer informasjon