Dørhåndtak

Dørhåndtak fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Ønsker du deg tilbehør til dør? For eksempel skyvedørbeslag eller dørhåndtak? Du finner dette og mye mer hos Byggmax. Med på kjøpet får du alltid god service.

Velg riktig dørhåndtak

Uavhengig om man skal kjøpe en dørvrider eller et dørhåndtak er det lurt å investere i kvalitet. Man bør også tenke på hvilket materiale man velger når man kjøper vrider eller håndtak. Mange synes det er fint med krom, mens andre igjen velger en hvit finish som står i stil med resten av interiøret. Et håndtak kan faktisk også gjøres om til et skikkelig blikkfang, om man ønsker det. Å bytte både vridere og håndtak er veldig enkelt, og man kan lett gjøre det på egenhånd. Fjern det gamle håndtaket, sjekk om det nye passer, og klipp til skruene. Til sist bruker du en vanlig skrutrekker til å feste håndtaket.

Stilige håndtak skaper helhet i interiøret

Dørhåndtakene dine er ikke bare viktige for funksjonens skyld, de bidrar også til rommets utseende. Interiørmessig er små detaljer, slik som dørhåndtak, betydelige for å skape et godt helhetsinntrykk og heve både standard og utseende på boligen din. Stilige håndtak kan for eksempel være med på å gi deg et komplett-kjøkken! Dine nye dørvridere trenger tilsyn og etterstramming med tiden, og hvis de er i rustfritt stål bør du vurdere å tørke over med olje av og til. Messinghåndtak bør poleres med messingpuss et par ganger årlig. Dersom du trenger skrujern, nye skruer eller låshus til dine dører eller håndtak, finner du det du trenger - pluss mye mer - hos Byggmax.

Vakre dørhåndtak som setter prikken over i-en finner du hos Byggmax

Fine dørhåndtak for alle typer dører finner du hos Byggmax. Er du på utkikk etter en dørvrider, finner du også det.

222 Produkter

 1. Badstuhåndtak Habo 1443
  -
  Badstuhåndtak Habo 1443
  51 95 kr /st
 2. Dörvrider
  Messing PVD B275XPNS
  Dörvrider
  Pris fra
  219   kr /stk
 3. Dørhåndtak innerdør
  Krom, svart, B279KNS
  Dørhåndtak innerdør
  Pris fra
  209   kr /stk
 4. Dørvrider y.d
  Rustfritt stål B172N
  Dørvrider y.d
  Pris fra
  429   kr /stk
 5. Dørvrider
  B250ANS, Ant messing, innedør
  Dørvrider
  Pris fra
  199   kr /stk
 6. Innerdørvrider Beslagsboden B290BNS
  Sort
  Innerdørvrider Beslagsboden B290BNS
  Pris fra
  249   kr /stk

222 Produkter