Karmsider & Terskel

Karmsider & terskel fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Vi har forskjellige typer karmsider og terskler samt annet nødvendig tilbehør, som du trenger når du skal bytte ut inngangspartiene i huset ditt!

Si velkommen til ditt helt selvbygde inngangsparti

Har du lyst på ett nytt inntrykk når du kommer inn døra, eller trenger du å bytte ut en terskel som har litt for høy? Kanskje har du ventet for lenge med å skifte ut gamle, sprukne karmsider? Det å skifte ett dørsett er ikke så vanskelig! Fjern den gamle terskelen eller karmsiden ved hjelp av hammer, brekkjern eller skruetrekker dersom den er festet med skruer. Bruk det gamle settet for å få rett mål på det nye. Husk å rense bort støv og andre urenheter før du forsiktig skrur på plass den nye karmsiden eller terskelen, så treet ikke fliser seg! Bytt ut terskelen og karmsiden allerede i dag! Finn materiale, verktøy og annet nødvendig tilbehør på Byggmax.

Terskel og karmside - en smart økonomisk investering

Det å bytte ut hele inngangspartier eller bare deler av disse, er en lett jobb som gir ett oppfriskende resultat. Men når du bytter ut en terskel eller en karmside fører det med seg flere fordeler enn bare et nytt og friskt utseende. Det er nemlig en smart økonomisk investering, siden det bidrar til bedre isolasjon i huset. Dermed unngår du trekk innendørs samt altfor høyre strømregninger. Terskler og karmsider av god kvalitet er også en langtidsinvestering. Med riktig vedlikehold vil de holde i flere tiår. Visste du dessuten at det er mulig å gjemme ledninger bak en gulvlist? Du finner gulvlister og andre smarte løsninger på Byggmax.

Byggmax har et stort utvalg av karmsider & terskel til gode priser

Ny terskel, dør, list eller karm? Vi på Byggmax har et stort utvalg av smarte og enkle løsninger til ditt hus, som hjelper deg å realisere ditt drømmeprosjekt!