Dør- og veggdekor D170 105,5X25X3,5

105,5x25x3,5cm, polyuretan, hvit
ART.NR: 662149
Dør- og veggdekor D170 er ment å plasseres over en dør for å forsterke og forskjønne inntrykket av en døråpning eller entré.
Vis mer
stk
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Dør- og veggdekor D170 105,5X25X3,5

Tidligere var det profesjonelle håndverkere som produserte og monterte gipsstukkaturer. I dag er det mye enklere. Moderne stukkaturlister av polyuretanplast monterer du enkelt selv med lim og males deretter for å få dekorasjonen til å «smelte sammen» med taket eller veggen. Listene leveres i en lang rekke utforminger med design fra ulike tidsepoker. I eldre hus der gamle interiørdetaljer som lister og stukkatur har gått tapt, kan du enkelt gjenskape det tidligere miljøet. I moderne innredninger er det enkelt å leke med formelementer fra ulike tidsepoker og skape et koselig miljø etter egen smak.
Dør- og veggdekor D170 er ment å plasseres over en dør for å forsterke og forskjønne inntrykket av en døråpning eller entré. Men den kan også brukes som frittstående formelement, for eksempel for å skape en personlig og romantisk sengegavl.

Montering

Bruk vanlige håndverktøy til å sage, slipe og bearbeide før montering. Monter med DecoFix Pro lim. Skjøtene limes med DecoFix Extra. Overflødig lim tørkes bort umiddelbart med vann eller mild såpeløsning.

Polyuretan

Polyuretan er en støt- og vannbestandig plast med en fin overflate som kan males, og som fremhever de fine detaljene ytterligere. Kan slipes og er enkelt å bearbeide med vanlig håndverktøy ved installasjon. Kan også brukes utendørs. Ved rengjøring tåler materialet fukt og de fleste løsemidler. Overflaten bør males for full UV-bestandighet.
Vis mer
Varemerke Orac Decor