El- og belysning

Du finner det du trenger av el- og belysning hos Byggmax. Hvilken belysning du har påvirker i stor grad stemningen i rommet ditt. Hos Byggmax finner du det som skal til for å skape akkurat den belysningen du ønsker å bruke, både innendørs og utendørs. Hos oss er det både raskt, enkelt å billig å handle!

Enkle brytere og dimmere – spotter og lamper
Innenfor kategorien el- og belysning finner du mange ulike produkter. Her har vi blant annet vegguttak og stikkontakter med 1-4 uttak. Dermed kan du velge de kontaktene som passer best for deg og ditt bruk. Vi har også et stort utvalg av strømbrytere, og du kan velge og vrake blant enkle brytere med "av- og påknapp" eller dimmere. En dimmer gjør at du enkelt kan regulere lysstyrken ved å skru på et hjul. Slik kan du få perfekt belysning til enhver anledning. Spotter gjør seg godt i ethvert rom og tar veldig lite plass, og vi har også lamper og stolpelykter i ulike fasonger. I kategorien el- og belysning finner du lys til både innendørs og utendørs bruk.

Installasjon og elektriske arbeider
Belysning utendørs er fint og gjør god nytte på mørke kvelder. Fasadebelysning i form av vegglamper- og lykter finner du hos oss. Led lamper ute i hagen eller i gårdsplassen gjør seg også. Ved oppussing av hus kan man gjøre det meste selv, men når det kommer til el- og belysning så innebærer det installasjon av ulike elektroniske produkter. Til dette arbeidet finnes det noen regler. En privatperson har lov til å utføre enkelte elektriske arbeider selv, dersom man har kunnskaper om hvordan det skal gjøres. Du kan bytte strømbrytere, lampe- og vegguttak. Til andre og mer avanserte elektriske arbeid, må man ha tillatelser for å installere, og til det trenger du en elektriker.

Belysning både inne og ute
Belysning er like godt å ha ute som inne. Spesielt på mørke kvelder og årstider. Skap ulike "soner" i hage og gårdsplass med ledbelysning eller lamper. Du kan for eksempel legge lys på stier laget av stein, eller på husveggen. For å få den perfekte belysning inne til alle døgnets tider kan du montere en strømbryter med dimmer. På kjøkkenet kan det gjøre seg med spotter i taket, og skulle du trenge mer kjøkkenutstyr i samme slengen finner du dette under kategorien kjøkken og husholdning. el- og belysning kan være med på å skape det perfekte innendørs- og utendørsmiljøet, det er bare fantasien som setter grenser.

Byggmax - raskt, enkelt, billig
Hos Byggmax finner du alt du måtte trenge innen kategorien el- og belysning. Du kan handle dine varer her på nettbutikken eller dra innom en av våre utsalgssteder. Hos oss er det raskt, enkelt og billig å handle og vi står klare til å bistå deg i din planlegging.

Produkt 1-24 av 464

 1. Pris fra
  89 95 kr /stk
 2. Pris fra
  329   kr /stk
 3. Pris fra
  129   kr /stk
 4. Pris fra
  49 95 kr /stk
 5. Pris fra
  199   kr /stk
 6. Pris fra
  449   kr /stk
 7. Pris fra
  399   kr /stk
  A
 8. Pris fra
  58 95 kr /stk
 9. Pris fra
  499   kr /stk
  A
 10. Pris fra
  519   kr /stk
 11. Pris fra
  199   kr /stk
 12. Pris fra
  99 95 kr /stk
 13. Pris fra
  68 95 kr /stk
 14. Pris fra
  99 95 kr /stk
 15. Pris fra
  39 95 kr /stk
 16. Pris fra
  649   kr /stk
 17. 800   kr /stk
  A
 18. 1471   kr /stk
  A
 19. Pris fra
  999   kr /stk
  A
 20. Pris fra
  179   kr /stk

Produkt 1-24 av 464