El- og belysning

Du finner det du trenger av el- og belysning hos Byggmax. Hvilken belysning du har påvirker i stor grad stemningen i rommet ditt. Hos Byggmax finner du ulike typer hodelykter til byggeprosjekter, bordlamper til barnerommet eller vegglamper for den rette belysningen for fasaden.

 

Enkle brytere og dimmere – spotter og lamper

Innenfor kategorien el- og belysning finner du mange ulike produkter. Her har vi blant annet vegguttak og stikkontakter med 1-4 uttak. Dermed kan du velge de kontaktene som passer best for deg og ditt bruk. Vi har også et stort utvalg av strømbrytere, og du kan velge og vrake blant enkle brytere med "av- og påknapp" eller dimmere. En dimmer gjør at du enkelt kan regulere lysstyrken ved å skru på et hjul. Slik kan du få perfekt belysning til enhver anledning. Spotter gjør seg godt i ethvert rom og tar veldig lite plass, og vi har også lamper og stolpelykter i ulike fasonger. I kategorien el- og belysning finner du lys til både innendørs og utendørs bruk.

 

Installasjon og elektriske arbeider

Belysning utendørs er fint og gjør god nytte på mørke kvelder. Fasadebelysning i form av vegglamper- og taklamper finner du hos oss. Led-lamper ute i hagen eller i gårdsplassen gjør seg også. Har du husket å kjøpe røykvarsler? Eller har du lyst på noen downlights i garderoben? Ved oppussing av hus kan man gjøre det meste selv, men når det kommer til el- og belysning så innebærer det installasjon av ulike elektroniske produkter. Til dette arbeidet finnes det noen regler. En privatperson har lov til å utføre enkelte elektriske arbeider selv, dersom man har kunnskaper om hvordan det skal gjøres. Du kan bytte strømbrytere, lampe- og vegguttak. Til andre og mer avanserte elektriske arbeid, må man ha tillatelser for å installere, og til det trenger du en elektriker. Spør gjerne oss før du starter.

Belysning både inne og ute

Belysning er like godt å ha ute som inne. Spesielt på mørke kvelder og årstider. Skap ulike "soner" i hage og gårdsplass med ledbelysning eller lamper. Du kan for eksempel legge lys på stier laget av stein, eller rett på husveggen. For å få den perfekte belysning inne til alle døgnets tider kan du montere en strømbryter med dimmer. På kjøkkenet kan det gjøre seg med spotter i taket, og skulle du trenge mer kjøkkenutstyr i samme slengen finner du dette under kategorien kjøkken og husholdning. el- og belysning kan være med på å skape det perfekte inne og utemiljøet, det er bare fantasien som setter grenser.

 

Byggmax - raskt, enkelt, billig

Hos Byggmax finner du alt du måtte trenge innen kategorien el- og belysning. Du kan handle dine varer her på nettbutikken vår eller dra innom en av våre utsalgssteder. Hos oss er det raskt, enkelt og billig å handle og vi står klare til å bistå deg i din planlegging.

Filter

820 Resultater

Sorter etter
Rød
Fra 459  kr
LightsOn
170  kr
Jabo
Lengde: 80 cm
399  kr
Vägguttag, kapslade, utanpåliggande, 2-vägs med lock och petskydd,Elko
Fra 269 95  kr
LightsOn
1 099  kr
Malmbergs
199  kr
A
Gelia
24H
59  kr
Flere ulike varianter
Fra 69 95  kr
Finnes i flere farger
Fra 849  kr
Finnes i flere størrelser
Fra 1 299  kr
Malmbergs
Hvit, 3–60 W
239  kr
Malmbergs
Svart, skruekobling
99 95  kr
Malmbergs
Finnes i flere lengder
Fra 299  kr
LightsOn
269  kr
Hvit
679  kr
Malmbergs, 12v, LED driver, maks effekt 30W, IP20, ingen begrensning av antall drivere når de er koblet til samme bryter. 230V 50/60 Hz
229  kr
LightsOn
249  kr
Malmbergs
Svart
209  kr
389  kr
Nordlux
399  kr
A
95  kr
Konstsmide
479  kr
Flere ulike varianter
Fra 39 95  kr