El- og belysning

Du finner det du trenger av el- og belysning hos Byggmax. Hvilken belysning du har påvirker i stor grad stemningen i rommet ditt. Hos Byggmax finner du det som skal til for å skape akkurat den belysningen du ønsker å bruke, både innendørs og utendørs. Hos oss er det både raskt, enkelt å billig å handle!

Enkle brytere og dimmere – spotter og lamper
Innenfor kategorien el- og belysning finner du mange ulike produkter. Her har vi blant annet vegguttak og stikkontakter med 1-4 uttak. Dermed kan du velge de kontaktene som passer best for deg og ditt bruk. Vi har også et stort utvalg av strømbrytere, og du kan velge og vrake blant enkle brytere med "av- og påknapp" eller dimmere. En dimmer gjør at du enkelt kan regulere lysstyrken ved å skru på et hjul. Slik kan du få perfekt belysning til enhver anledning. Spotter gjør seg godt i ethvert rom og tar veldig lite plass, og vi har også lamper og stolpelykter i ulike fasonger. I kategorien el- og belysning finner du lys til både innendørs og utendørs bruk.

Installasjon og elektriske arbeider
Belysning utendørs er fint og gjør god nytte på mørke kvelder. Fasadebelysning i form av vegglamper- og lykter finner du hos oss. Led lamper ute i hagen eller i gårdsplassen gjør seg også. Ved oppussing av hus kan man gjøre det meste selv, men når det kommer til el- og belysning så innebærer det installasjon av ulike elektroniske produkter. Til dette arbeidet finnes det noen regler. En privatperson har lov til å utføre enkelte elektriske arbeider selv, dersom man har kunnskaper om hvordan det skal gjøres. Du kan bytte strømbrytere, lampe- og vegguttak. Til andre og mer avanserte elektriske arbeid, må man ha tillatelser for å installere, og til det trenger du en elektriker.

Belysning både inne og ute
Belysning er like godt å ha ute som inne. Spesielt på mørke kvelder og årstider. Skap ulike "soner" i hage og gårdsplass med ledbelysning eller lamper. Du kan for eksempel legge lys på stier laget av stein, eller på husveggen. For å få den perfekte belysning inne til alle døgnets tider kan du montere en strømbryter med dimmer. På kjøkkenet kan det gjøre seg med spotter i taket, og skulle du trenge mer kjøkkenutstyr i samme slengen finner du dette under kategorien kjøkken og husholdning. el- og belysning kan være med på å skape det perfekte innendørs- og utendørsmiljøet, det er bare fantasien som setter grenser.

Byggmax - raskt, enkelt, billig
Hos Byggmax finner du alt du måtte trenge innen kategorien el- og belysning. Du kan handle dine varer her på nettbutikken eller dra innom en av våre utsalgssteder. Hos oss er det raskt, enkelt og billig å handle og vi står klare til å bistå deg i din planlegging.

627 Produkter

 1. Brannvarsler
  Optisk, 2-pakn
  Brannvarsler
  Pris fra
  99 95 kr /stk
 2. LED lysrørarmatur IP65
  LED 16W IP65
  LED lysrørarmatur IP65
  Pris fra
  199   kr /stk
 3. Halogenpære
  400W R7S
  Halogenpære
  Pris fra
  39 95 kr /stk
  C
 4. Lyspære E27 6W
  E27 6W
  Lyspære E27 6W
  Pris fra
  19 95 kr /stk
 5. Skjøteuttak
  Gummi, med jord, SB SV
  Skjøteuttak
  Pris fra
  49 95 kr /stk
 6. Støpsel
  Jordet UTGÅENDE
  Støpsel
  Pris fra
  17 95 kr /stk
 7. Downlight Vega Markslöjd
  3x1W 3-Sett White
  Downlight Vega Markslöjd
  Pris fra
  589   kr /stk
  A
 8. Lommelykt nøkkelring
  LED
  Lommelykt nøkkelring
  Pris fra
  4 99 kr /stk
 9. Vegguttak
  På vegg, med jord
  Vegguttak
  Pris fra
  49 95 kr /stk
 10. Vegguttak
  På vegg, 4v, med jord
  Vegguttak
  Pris fra
  89 95 kr /stk
 11. Listespiker
  UTGÅENDE, 0,9x32 mm
  Listespiker
  Pris fra
  0   kr /stk

627 Produkter