Fiskebensparkett Eik Brown Sugar Barlinek

Klikkgulv Optilock, mattlakkert, 0,65 m2/pk
Artikkelnummer: 650801
Vekt: 5.1
Fiskebensparkett Eik Brown Sugar er et beiset eikegulv i en antikk varmbrun farge fra gulvprodusenten Barlinek. Gulvet er overflatebehandlet med mattlakk.
Tilgjengelig Bestillingsvare
Frakt kan tilkomme
Sendes innen
5-10 hverdager
Klikk & hent
599   kr /m2
stk
Fiskebensparkett Eik Brown Sugar Barlinek
Fiskebensparkett Eik Brown Sugar er et stilrent tregulv i klassisk fiskebensparkett, fra gulvprodusenten Barlinek. Gulvet er overflatebehandlet med mattlakk og hvert enkelt parkettbord er børstet for å fremheve treets naturlige struktur. Brown Sugar leveres med mikrofas på alle fire sider, som fremhever den elegante stilen.

Plankene fra Brown Sugar behøver ikke å sorteres mellom A- og B-format, noe som ellers er vanlig når det gjelder fiskebensparkett. Plankene kan derfor legges fritt, uten å måtte tenke på hvilken type plank som legges. De klikkes sammen ved hjelp av klikksystem på både kort- og langsiden. Du behøver ikke bruke lim i tillegg. Målet på hver enkelt planke er 130 x 725 mm.

Garanti

Brown Sugar har 30 års garanti ved legging i hjemmemiljøer, under forutsetning av at leggingen er utført på korrekt måte, etter gjeldende instruksjoner. Gulvet er laget av 100 % tre og er en del av Barlineks miljøprogram der ett tre plantes for hver pakke gulv som selges.

Det kan legges gulvvarme under parketten, forutsatt at det er lagt et riktig gulvunderlag.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer BLC-DBE1-L05-CGR-A14130-U
Varemerke Barlinek