Fiskebensparkett Eik Marzipan Muffin Barlinek

ART.NR: 650800
Fiskebensparkett Eik Marzipan Muffin er et askegrått beiset eikegulv fra gulvprodusenten Barlinek. Gulvet er overflatebehandlet med mattlakk.
Vis mer
stk
stock
Lagerstatus Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Fiskebensparkett Eik Marzipan Muffin Barlinek

Fiskebensparkett Eik Marzipan Muffin er et moderne parkettgulv i klassisk fiskebensmønster fra gulvprodusenten Barlinek. Gulvet er overflatebehandlet med mattlakk og hvert enkelt parkettbord er børstet for å fremheve treets naturlige struktur. Marzipan Muffin leveres med mikrofas på alle fire sider, som fremhever den elegante stilen.

Dette gulvet er en del av Barlineks Family-produkter. Family-gulvene kan ha et visst nivå fargevariasjoner i treverket og eventuelle begrensede reparasjoner som følge av sprekker eller kvister. Plankene fra Marzipan Muffin behøver ikke å sorteres mellom A- og B-format, noe som ellers er vanlig når det gjelder fiskebensparkett. Plankene kan derfor legges fritt, uten å måtte tenke på hvilken type plank som legges. De klikkes sammen ved hjelp av klikksystem på både kort- og langsiden. Du behøver ikke bruke lim i tillegg. Målet på hver enkelt planke er 130 x 725 mm.

Garanti

Marzipan Muffin har 30 års garanti ved legging i hjemmemiljøer, under forutsetning av at leggingen er utført på korrekt måte, etter gjeldende instruksjoner. Gulvet er laget av 100 % tre og er en del av Barlineks miljøprogram der ett tre plantes for hver pakke gulv som selges.

Det kan legges gulvvarme under parketten, forutsatt at det er lagt et riktig gulvunderlag.
Vis mer
Varemerke Barlinek
Leverandørens artikkelnummer BLC-DBE1-L05-P2R-A14130-F