FLISER BISEL BLANCO 10X20

Hvit, 1 m2/pkt
Artikkelnummer: 6335063
Vekt: 15
Blank, hvit flis med fasede kanter som passer både på kjøkkenet og badet. Hvit flis i størrelse 10 x 20 cm beregnet for innendørsbruk.
Tilgjengelig Bestillingsvare
Frakt kan tilkomme
Sendes innen
5-10 hverdager
Klikk & hent
179 90 kr /m2
pakke
FLISER BISEL BLANCO 10X20
Bisel Blanco er en moderne flis med målene 10 x 20 cm. Flisen har en jevn, blankhvit overflate med fasede kanter. Bisel Blanco gir et stramt og minimalistisk inntrykk og fungerer like bra på badet som på kjøkkenveggen.

Glaserte fliser

Glaserte fliser har mer variasjon i fargeskala og struktur enn det uglaserte fliser har. Derfor skal glaserte fliser skal helst brukes på veggen og ikke på gulvet, fordi de kan bli misfargede av for mye slitasje.

Kjøkkenfliser

Bisel Blanco er en flis som passer både i klassiske og moderne kjøkken. Kjøkkendetaljer bestemmes ofte ut fra valget av kjøkkenfliser, og utgjør en stor forskjell for et enhetlig og bra resultat. Kjøkkenfliser beskytter veggen mot fukt og skader.

Baderomsfliser

Baderomsfliser må være laget av slitesterke materialer, da de skal brukes i våtrom. Størrelsen og fargen på flisene vil påvirke helhetsinntrykket av badet, følelsen av plass og lys.

Vedlikehold

Bruk vanlig gulv- eller flisrengjøringsmiddel.

Funksjoner:
•Glanset og glasert overflate
•Vannabsorpsjon < 15 %
•Passer til både kjøkken og bad
•Keramikk

Bruksområde:
•Fliser til innendørsbruk
•Veggfliser

Obs! Ta alltid med rester/overskudd i mengdeberegningen. Vi anbefaler at du beregner minst 10 % rester/overskudd når du bestiller fliser og klinkerfliser.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer 101010184
Varemerke Right Price Tiles