Fliser Jasper Iron 60x120

ART.NR: 6467253
En glasert klinkerflis i porselen på 60 x 120 cm per plate. Jasper Iron har en spesialglasur som gir et spennende, metallisk uttrykk.
Vis mer
pakke
Lager i butikk Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
Søk etter postnummer

Fliser Jasper Iron 60x120

Klinkerfliser i storformat som måler 60 x 120 cm. Jasper Iron har en spesialglasur som gir det spesielle, metalliske uttrykket. Platene er i svart, med en melering som gir følelsen av vakkert aldrende metall. Gi innredningen din et innslag av moderne industristil med denne holdbare, slitesterke og særpregede klinkerflisen.

Jasper Oxido oppfyller kravene til «sklisikker klasse R9», som betyr at klinkerplatene trygt kan anbefales for bruk i innganger, trapper, restauranter og lignende. Klinkerflisen fungerer både innendørs og utendørs, og kan brukes på både vegger og gulv.

Klinkerflisen er rektifisert (laserkuttet) slik at hver flis/plate er nøyaktig like stor og kan legges med smale fuger.

Klinkerfliser i porselen

Klinkerfliser i porselen brennes på temperaturer mellom 1000 og 1600 grader og har derfor svært lavt vannopptak. Porselensfliser som denne har på grunn av det harde materialet mange gode egenskaper, som stor slitestyrke, ripebestandighet og kjemikaliebestandighet.

Rektifiserte klinkerfliser

En rektifisert klinkerflis kalles også laserkuttet klinkerflis, som betyr at flisens mål er mer nøyaktige og presise enn hos vanlige klinkerfliser. Rektifiserte klinkerfliser kan med fordel legges med svært smale fuger.

Klinkerfliser i storformat

Klinkerfliser som er større enn 60 x 60 cm kalles ofte storformatklinker. Denne typen klinkerfliser brukes stadig oftere på bad, i ganger, på kjøkken og i stuer. Klinkerfliser i storformat gir et elegant og eksklusivt inntrykk, med få fuger på store flater. Plater i storformat er dessuten enkle å rengjøre, da det er få fuger som kan samle støv og smuss.

Vedlikehold

Bruk rengjøringsmiddel for gulv eller klinkerfliser når du rengjør klinkerflisene.

Funksjoner:
  • Matt, slett overflate
  • Glasert
  • Klinkerfliser i porselen
  • Rektangulær 60 x 120 cm
  • Vannabsorpsjon < 0,5 %
Bruksområde:
  • Klinkerfliser til innendørs og utendørs bruk
  • Klinkerfliser for vegg og gulv
NB! Ta alltid med rester/overskudd i mengdeberegningen. Vi anbefaler at du beregner minst 10 % rester/overskudd når du bestiller fliser og klinkerfliser.
Vis mer
Varemerke Right Price Tiles
Leverandørens artikkelnummer 101030570