FLISER MOON ONYX 60X120

ART.NR: 6335105
Moon Onyx Polished 60x120 er en glasert og polert porcelanato storformatflis på 60x120 cm. Flisen er påført glasur og deretter høyglanspolert.
Vis mer
pakke
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

FLISER MOON ONYX 60X120

Moon Onyx Polished 60x120 er en glasert og polert porcelanato storformatflis på 60x120 cm. Flisen er påført glasur og deretter høyglanspolert.

Beskrivelse
Moon Onyx Polished 60x120 brukes gjerne som veggflis og kombineres ofte med Moon Onyx Mate 60x60 Rectified på gulvet og Mosaic Moon Onyx 5x5 i dusjsonen. Kombinasjonen av disse gir et eksklusivt og stilrent inntrykk.
Egenskaper:
Farge: Lys grå
Format: 60x120 cm
Materiale: Porcelanato
Glasert: Ja
Frostsikker: Ja
Rettskåret: Ja
Vannoppsug: <0,5%
Slitestyrke: III

Bruksområder
gulv, vegg, inne, ute

Verdt å vite
Fliser som er større enn 60x60 cm. regnes ofte som storformatfliser. Denne typen fliser brukes mer og mer på bad, i gang, på kjøkken og i stue. Dette betyr at utvalget av storformatfliser også blir større.

Storformatfliser gir et elegant og eksklusivt inntrykk, med få fuger på store flater. Store fliser gjør også at rommet føles større enn ved bruk av mindre fliser.

Storformatfliser er ofte enkle å rengjøre da det er få fuger som kan samle støv og smuss.

Porcelanatofliser
Porcelanatofliser fremstilles av råstoffer. Flisene brennes ved temperatur mellom 1000-1600 grader. Det gjør at flisene har lavt vannoppsug. På grunn av den harde fastheten har porcelanatofliser gode tekniske egenskaper som styrke, ripefasthet og kjemikalieresistens. Flere og flere produsenter går over til å produsere porcelanatofliser pga. egenskapene og bruksområdene for porcelanato.

Glaserte fliser
Glaserte fliser har mer variasjon i fargeutvalg og struktur enn uglaserte.

Frostsikre fliser
Fliser som eksponeres for vann og frost, som i arealer utendørs eller i fryse og kjølerom, må være frostbestandige. Det er viktig at flisene er av god kvalitet og at de kan brukes ute. Mange porcelanatofliser er frostsikre.

Vedlikehold
De fleste flisene er enkle å renholde. Bruk vanlig vaskemiddel for gulv eller flisrens.
Vis mer
Varemerke Right Price Tiles
Leverandørens artikkelnummer 101030518