Fliser Stonearts 02 20x20

ART.NR: 6467247
Stonearts 02, 20 x 20 cm, er en slitesterk klinkerflis i porcellanato med et historisk marokkanskinspirert mønster i grå og hvite fargetoner. For bruk både innendørs og utendørs.
Vis mer
pakke
Lager i butikk Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
Søk etter postnummer

Fliser Stonearts 02 20x20

Oppgrader hjemmet ditt med et gulv i klinkerfliser med spennende mønster! Klinkerfliser med historiske marokkanskinspirerte mønstre har blitt populære de siste årene. Stonearts 02 er en slitesterk klinkerflis i Porcellanato med et historisk marokkanskinspirert mønster. Denne klinkerflisen har svarte og grå fargetoner, og en slett og matt overflate.

Med egenskaper som høy holdbarhetsgrad og god frostsikkerhet egner Stonearts 02 seg på steder med høy belastning – både inne og ute. Klinkerflisen kan med fordel brukes både på vegger og gulv.

Gres Porcellanato

Klinkerfliser i såkalt Gres Porcellanato (også kalt granitkeramikk) brennes på temperaturer mellom 1000 og 1600 grader og har derfor svært lavt vannopptak. Porcellanatofliser som denne har på grunn av det harde materialet mange gode egenskaper, som stor slitestyrke, ripebestandighet og kjemikaliebestandighet.

Vedlikehold

Bruk rengjøringsmiddel for gulv eller klinkerfliser når du rengjør klinkerflisene.

Funksjoner:
  • Matt, slett overflate
  • Glasert
  • Klinkerfliser i Porcellanato
  • Kvadratisk 20 x 20 cm
  • Vannabsorpsjon < 0,5 %
Bruksområde:
  • Klinkerfliser til innendørs og utendørs bruk
  • Klinkerfliser for vegg og gulv
NB! Ta alltid med rester/overskudd i mengdeberegningen. Vi anbefaler at du beregner minst 10 % rester/overskudd når du bestiller fliser og klinkerfliser.
Vis mer
Varemerke Right Price Tiles
Leverandørens artikkelnummer 101030317