FORLENGINGSSTOLPE

ART.NR: 236108
Det trengs forlengelseshylse for å skjøte sammen jordskruen og forlengelsesstolpen når det er behov for ytterligere lengde.
Vis mer
stk
stock
Lagerstatus Velg butikk
Velg butikk for å se lagerstatus
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

FORLENGINGSSTOLPE

Det trengs forlengelseshylse for å skjøte sammen jordskruen og forlengelsesstolpen når det er behov for ytterligere lengde.

Jordskruen er et system for å bygge fundament

Jordskruen brukes med fordel til rask og solid fundamentering for alle typer lette bygninger. Den krever ikke maskingraving eller isolasjon av bakken, og den monteres for hånd. Som navnet antyder, er jordskruen en skrue som skrus ned i bakken. Jordskruen har vinger som vrir den ned i bakken, der den blir en stabil og solid stolpe. Finnes i forskjellige lengder, og er egnet for terrasser, verandaer, uteplasser, planker, gjerder, grinder, garasje, carport, mindre hytter og boder.

Jordskruen forårsaker ikke vibrasjoner i bakken og skader ikke overflaten. Det gir fundament uten å måtte grave opp hele tomten, slik at man sparer mye tid og arbeid. Kan gjenbrukes. Boltbraketter, U-braketter, hjørnebraketter kan monteres på stolpen i et velprøvd og fungerende system for fundament. Jordskruen finnes også i utførelse for maskinmontering.

Montering

Forlengelseshylsen stikkes inn i rørene i jordskruen og festes med bolt. Deretter monteres forlengelsesstolpen på forlengelseshylsen og festes med bolt. Forlengelsesstolpen monteres med forlengelseshylse som stikkes inn i røret og festes med bolt gjennom hull i jordskruen når den er skrudd ned i bakken. Forlengelsesstolpen har bolthull på samme måte som jordskruen.

Tekniske data

Lengde: 220 mm

Diameter: 52,5 mm

Godstykkelse: 4 mm

Vis mer
Leverandørens artikkelnummer C1000/60.3_2.9Z