Fundament uten søylesko

500mm M16 Ikke for konstruksjoner med store horisontale krefter
Artikkelnummer: 03512
Vekt: 35
Betongfundament fungerer godt som base for mindre byggeprosjekter og forankrer disse i jorden.
Velg butikk for å se lagerstatus
Sendes innen
2-5 hverdager
Klikk & hent
Fra
94 95 kr /stk
stk
Fundament uten søylesko
Betongfundament fungerer godt som base for mindre byggeprosjekter og forankrer disse i jorden. Fundament med justerbar stolpesko gjør det enklere å justere høyden på konstruksjonen, slik at man får det sluttresultatet man ønsker. Et justerbart fundamentsystem gir fleksibilitet og forenkler monteringen av terrassen samt andre lignende konstruksjoner. Fundament med justerbar stolpesko egner seg ikke til konstruksjoner med større horisontale kraftpåvirkninger, for eksempel et gjerde, men fungerer utmerket til terrasser og lignende.

Instruksjoner

Start med å grave et hull til fundamentet. Det skal være plass til cirka 10 cm singel (drenerende masse) under fundamentet, og fundamentet skal stikke cirka 5 cm opp over jordoverflaten. Singelen sørger for at fundamentet ikke skyves opp av frosten. Hvis jorden er løs, anbefaler vi at du bruker våre lengre fundament på 700 millimeter. Hvis du må grave dypere for å nå stabil jord, fyller du helt enkelt på med så mye singel som det er behov for for at fundamentet skal stikke 5 cm opp over overflaten.

Du kan sikre at fundamentelementene står jevnt på nivå ved at du legger en planke mellom dem. Legg deretter et vaterpass på planken og kontroller at fundamentelementene er i vater. Gjenta denne prosedyren til alle fundamentelementene er kontrollert og justert.

Mål:

Høyde: 500 mm
Bredde overkant: 165 x 165 mm
Bredde underkant: 200 x 200 mm
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer 2821007-1