Glassmodul Bertil

Tre forskjellige glastyper
ART.NR: 664433
Glassplate for glassrekkverk, tilhører serien Bertil fra Jabo.
Vis mer
Glasstype:
stk
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Glassmodul Bertil

Glassplate for glassrekkverk, tilhører serien Bertil fra Jabo. Glasset er laminert og går ikke i tusen knas selv om det skulle gå i stykker. Velg flott overliggere av eik, teak eller lakkert aluminium.

Et glassrekkverk gir fri sikt og skaper en luksuriøs finish på balkongen. Dette glassrekkverket fra Jabo passer like godt på altanen som på verandaen, det kan til og med monteres innendørs!

Enkel montering

Du setter sammen glassrekkverket akkurat slik du vil ha det. Rekkverket forankres direkte i gulvet med diskrét plasserte fester i stål. Avhengig av hvordan du vil utforme akkurat ditt rekkverk velger du mellom hjørnestolper, midtstolper og endestolper. Hvis du trenger en annen lengde på glassplaten kan den enkelt beskjæres hos din lokale glassmester.

Hva trenger jeg

Klikk her for å komme til Jabos praktiske verktøy som beregner hvilke deler du trenger (verktøyet er på svensk).

Ditt nye glassrekkverk blir det nye blikkfanget, uansett om du plasserer det innendørs ved trappen eller utendørs rundt uteplassen din.


Alle skruer skal festes i minimum 45 mm-stendere på høykant, dvs. ikke kun i 28/22 mm terrassebord ettersom det er fare for sprekkdannelse i glasset.
Vis mer
Varemerke Jabo
Leverandørens artikkelnummer 3577