Gressfrø 3kg

ART.NR: P-151551
En perfekt frøblanding for den vanlige villgressplenen. Bygger raskt og fint en ordentlig gressplen på de fleste typer jord.
Vis mer
Vekt:
stk
stock
Lagerstatus Velg butikk
Velg butikk for å se lagerstatus
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Gressfrø 3kg

En perfekt frøblanding for den vanlige villgressplenen. Bygger raskt og fint en ordentlig gressplen på de fleste typer jord. Gressfrø kan sås i hele vekstsesongen, fra tidlig vår til sen høst.

Jorden

Start med å jevne ut dumper og hull. Jobb med jorden og gjør den klar ved hjelp av en jordfreser eller hagerive til ca 20 cm dybde. Deretter raker du og fjerner alt av ugress. En lett plenrulle gjør at du ser ujevnhetene. Avslutt med løse opp jordflaten med en rake.

Så gressfrø

Rist innholdet i posen ordentlig fordi frø av ulike størrelser kan skille seg under transport. For at spredningen skal bli så jevn som mulig, kan man dele opp frøet i to like deler. Den ene halvparten sås i gressmattens lengderetning, den andre halvparten på tvers. Få frøet forsiktig ned i jorden med en rake, og bruk deretter plenrullen eller pakk jorden med en spade.

Vanning

Vann litt hver dag i løpet av de første ukene og jorden må ikke bli helt tørr. Det er spesielt viktig om du sår om våren eller forsommeren. Etablerte gressmatter skal gis rikelige mengder med vann med et ordentlig opphold mellom hver vanning.

Tid for klipping

Når det nysådde gresset når en høyde på ca 7-8 cm kan det klippes. En passe klippehøyde for en villgressplen er 4-5 cm. Ved å holde en høy klippehøyde får gresset et dypere rotsystem og blir mindre følsomt for tørke.
Vis mer
Varemerke Weibulls