Gulvpleie

Gulvpleie fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Gulvrengjøring er viktig for at gulvet skal se bra ut. Samtidig vil rengjøring forlenge levetiden. Hos Byggmax får du rengjøringsmidler til alle typer gulv.

Gulvpleie forlenger gulvets levetid

Et gulv som er behandlet med olje krever gulvpleie. Til dette formålet er det viktig å bruke en gulvsåpe av høy kvalitet. Hos Bygmax får du konsentrerte såper som også kan brukes til oljebehandlede møbler, bordplater og andre flater laget av tre. Såpen trekker inn i treets porer og tetter dem. Dette vil føre til beskyttelse mot smuss og væsker, noen av treets verste fiender. Når du har lagt et nytt gulv, er det veldig viktig at du behandler det så fort som mulig med en gulvvoks. Denne voksen bruker du også én til to ganger per år for ekstra beskyttelse.

Byggmax har rengjøringsmidler for alle gulv

Vil du beskytte gulvet ditt mest mulig, bør du gi det gulvpleie regelmessig. Vask gulvene i huset med en gulvsåpe minst én gang i uken for best resultat. Hos Byggmax får du rengjøringsmidler av høy kvalitet til alle typer gulv. Disse blander du enkelt ut med vann i henhold til instruksjonene som står på baksiden av beholderne. I kjellere er det ekstra viktig å ta vare på gulvene. På grunn av dårlig ventilasjon og fuktig luft kan tregulv lett få fuktskader. En ventil kan derfor spare deg for mye problemer. Ta en titt på vårt store utvalg av ventiler og finn de som passer best i kjelleren din.

Øk gulvets levetid med riktig gulvpleie fra Byggmax.

Gulvpleie fra Byggmax tar vare på gulvene dine. Vi har et stort utvalg til gunstige priser. Hos oss er alle velkomne, og vi gir gjerne tips og råd.

7 Produkter

7 Produkter