Gulvunderlag

Det er viktig å huske et godt gulvunderlag når man skal legge nytt gulv, men selvsagt finner man et godt utvalg av dette hos Byggmax.

Skal du legge gulv selv?

Skal du legge nytt gulv i huset eller leiligheten? Da er det viktig å først legge et gulvunderlag slik at du er sikker på at gulvet blir rett montert. Det er selvfølgelig viktig å ha riktig verktøy når man skal legge nytt gulv, og et monteringssett er også lurt å ha. Parkett- og laminatgulv kan du legge helt selv, da de klikkes sammen uten å festes til underlaget. Etter oppmåling og beskjæring er du klar til å legge gulv. Da trenger du ikke stort mer enn hammer, kiler og kloss! Husk at underlaget må være helt flatt, rent og tørt. For gode tips, besøk Byggmax.no og benytt deg av våre gode instruksjoner.

Underlagspapp og andre typer av gulvunderlag

Før du legger selve gulvet, bør du først legge et gulvunderlag. Du får selvsagt både kjøpt gulvunderlaget og selve gulvet hos Byggmax. Vi har mange ulike gulvunderlag for ulike typer av gulv. Mange velger å kjøpe underlagspapp, da dette er en rimelig løsning. Gulvpapp brukes som utjevning og trinnlydsdemping, eksempelvis mellom et tidligere gulv og det nye. Underlagspapp kan også benyttes som utjevningsmaterial om underlaget er ujevnt. I vårt sortiment finner du selvsagt også underlagsrull i XPS-materiale, korkmatte og underlagsfoam til en god penge. Uansett om du har parkett, laminat eller tregulv, så finner du et stort utvalg av gulvunderlag hos Byggmax.

Hos Byggmax finner du alt til et skikkelig gulvunderlag

Skal du legge nytt gulv og er på utkikk etter gulvunderlag? Både gulv og gulvunderlag finner du selvsagt hos Byggmax, som alltid gir god service på kjøpet.

Vis mer
Filter

11 Resultater

Sorter etter
1,6mm 1,1x15m
Fra 269  kr
3 mm tykkelse, 1 m bredde, 10 m2/st, 20 cm per plate.
Fra 269  kr
2mm, 1x15m
199  kr
Under gulv, 1x15m
159  kr
Barlinek
2x1000mm, 10 meter
349  kr
10mm, 16-pakn
Fra 39 95  kr
Barlinek
Slagkloss for legging av parkettgulv.
249  kr
549  kr
18 stk per bunt, 13x38x145 mm, impregnert, massiv gran
34 95  kr
15mm, 12-pakn
75  kr