Tekstilfliser

Et gulv av teppefliser skaper en varm og behagelig følelse, samtidig som det er slitesterkt og funksjonelt. Med brukervennlige teppefliser får du raskt og enkelt et nytt gulv som gir rommet et løft. Finn teppefliser til hjemmet ditt hos Byggmax.

Teppefliser gir et gulv med mange fordeler

Et gulv av teppefliser har flere fordeler enn bare å være behagelig å gå på. For det første er det raskere og enklere å legge teppefliser enn et vegg til vegg-teppe. Det eneste du trenger er en teppekniv og dobbeltsidig tape. Du kan også legge gulvvarme under teppeflisene. Resultatet blir et mykt og varmt gulv som skaper en koselig atmosfære og har en lyddempende effekt. Gulv av teppefliser sørger også for at støvet ikke virvler rundt og legger seg på møbler, slik at det heller enkelt kan støvsuges opp. For mindre flekker trenger du bare rengjøringsmiddel og vann. Hvis teppeflisene blir ødelagt, kan du bytte dem. Et tips er å ta vare på noen teppefliser, slik at du er klar hvis uhellet er ute. Med teppefliser får du enkelt den samme følelsen som du får av et vegg til vegg-teppe, men siden teppet består av flere biter, er det enklere å vedlikeholde.

Hvor kan du legge teppefliser?

Teppefliser kan legges i mange rom i hjemmet. Du kan enten legge mange teppefliser for å lage et helt gulv, eller legge noen fliser på et avgrenset område. Hjemmekontoret, garderoben og kjelleren er populære rom for teppefliser. Hos Byggmax finner du teppefliser av syntetisk materiale, som kan legges i kjellerrom med betonggulv. På lekerommet er det også veldig praktisk å ha teppefliser. Den lyddempende effekten bidrar nemlig til et mer harmonisk lydnivå i hjemmet. Teppeflisene beskytter også underlaget mot leker som dras over gulvet. Siden gulvet er svært slitesterkt, bruker mange arbeidsplasser teppegulv, og vi har også teppefliser som er godkjent for det. Men teppefliser er ikke egnet på baderom og andre våtrom. Ta gjerne kontakt hvis du trenger tips og råd om legging av teppefliser.

Kjøp teppefliser til gode priser hos Byggmax

Teppefliser gir et fint gulv som er behagelig å gå på og enkelt å holde i orden. Hos Byggmax finner du teppefliser i forskjellige farger til gode priser. Bestill teppefliser og annet gulv trygt og enkelt på nettstedet vårt i dag.

Vis mer
Filter

4 Resultater

Sorter etter
Fibertrone
Grå, flere størrelser
299  kr /m2
Fibertrone
Mørkgrå, flere størrelser
299  kr /m2
Fibertrone
Antrasitt, flere størrelser
299  kr /m2
Fibertrone
Mørkblå, flere størrelser
299  kr /m2