Gulvfliser Amarante 30x60

mørk glatt,1,60m2/pakke, tykkelse 8,5 mm, leire, slip-absorberende R10, frostbestandig, vannabsorpsjon 0,1%
Artikkelnummer: 06241
Vekt: 31.81
En robust og elegant rektangulær gulvflis. Den antrasittfargede flisen selges i pakker a 9 fliser. Flisen er skli- og frostsikker, noe som gjør den godt egnet for trapper osv utendørs, samt i rom med høy slitasje.
Velg butikk for å se lagerstatus
Sendes innen
2-5 hverdager
Klikk & hent
Fra
99 95 kr /m2
stk
Gulvfliser Amarante 30x60
En robust og elegant rektangulær klinkerflis. Den antrasittfargede klinkerflisen selges i pakker på 9 stk. Denne klinkerflisen tilhører PEI-klasse 3.

Generell informasjon

Fliser består av en brent keramisk plate av leire. Den største forskjellen mellom vegg- og gulvfliser er at tettheten er høyere i gulvfliser enn i veggfliser. Det gjør at gulvfliser har en bedre holdbarhet, samt større motstand mot ulik påvirkning som slitasje, frost, kjemikalier osv. Vannabsorbsjon* ligger på rundt 0,5-2 %.

*Forholdet mellom vekten av den største mengden vann som et keramisk materiale kan ta opp under et visst trykk og i løpet av en viss tid, og materialets vekt i tørr tilstand. Fuktkvoten angis i prosent.

Gulvflis/klinkerflis brukes fortrinnsvis for dekke av gulv, men fungerer også til bruk på vegger, terrassegulv samt utvendige trapper. Den høye holdbarheten til gulvflisen gjør at den står godt i mot kulde og frost, samt varme som eksempelvis gulvvarme.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer 06241
Spontet Nei
Sklisikring R9
Sklidempende Ja