Gulvlist SX165 200X6,9X1,1

200x6,9x1,1cm, duropolymer, hvit
Artikkelnummer: 662067
Vekt: 0.5
Gulvlist Axxent SX165 er en klassisk gulvsokkel med plass til skjult kabeltrekking.
Tilgjengelig online
Gratis
frakt
Sendes innen
3-8 hverdager
225   kr /stk
stk
Gulvlist SX165 200X6,9X1,1
Interiørlister må ikke være produsert av tre. Denne gulvlisten er produsert av formstabil plast som er enkel å bearbeide. Listen monterer du enkelt selv med lim og males deretter for å få dekorasjonen til å «smelte sammen» med veggen. I eldre hus der gamle interiørdetaljer som lister og stukkatur har gått tapt, kan du enkelt gjenskape det tidligere miljøet. I moderne innredninger er det enkelt å leke med formelementer fra ulike tidsepoker og skape et koselig miljø etter egen smak.
Gulvlist Axxent SX165 er en klassisk gulvsokkel med plass til skjult kabeltrekking. Installasjoner på 230 V må utføres av kvalifisert elektriker. Kabelkanalen kan også brukes til å skjule lavspente kabler eller høyttalerledninger.

Montering

Bruk vanlige håndverktøy til å sage, slipe og bearbeide før montering. Monter med DecoFix Pro lim. Skjøtene limes med DecoFix Extra. Overflødig lim tørkes bort umiddelbart med vann eller mild såpeløsning.

Duropolymer

Duropolymer er en støt- og vannbestandig polymerblanding med høy tetthet. Materialet har en fin overflate som kan males slik at alle detaljene fremheves ytterligere. Kan slipes og er enkelt å bearbeide med vanlig håndverktøy ved installasjon. Kan også brukes utendørs. Ved rengjøring tåler materialet fukt og de fleste løsemidler.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer SX165
Varemerke Axxent
DIY Category Houses & Holiday houses