Gulvprøve Carlos XL 8 mm

250x280
ART.NR: 656338
Bestill en gulvprøve før du kjøper ditt nye laminatgulv, så du i fred og ro kan sammenligne gulvene.
OBS! Det er ingen angrerett på gulvprøver.
Vis mer
stk
Lager i butikk Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
Søk etter postnummer

Gulvprøve Carlos XL 8 mm

Laminatgulvet Sensa Skyline XL er en del av Sensa Skyline XL-gulvserien, produsert av den tyske gulvprodusenten Classen. Sensa Skyline XL er en gulvkolleksjon av ekstra brede planker, dvs. 280 mm, sammenlignet med Sensa Skyline. På samme måte som Sensa Skyline, leveres gulvene i klassiske dekordesign som bidrar både til romslige og diskrete rominntrykk. Gulvene i Sensa Skyline XL-serien har skrå kanter for å fremheve plankene og deres struktur. I tillegg til at de er slitesterke, er gulvene også vannbestandige, forutsatt at de legges på riktig måte og i tråd med monteringsanvisningene. Vannbestandigheten er mulig på grunn av fugene med det moderne klikksystemet Megaloc 2.0.

Slitestyrke
Gulvet har AC-klasse 5. Det gjør at det er svært slitesterkt og passer for hjemmets mest brukte rom og i offentlige lokaler med middels trafikk, for eksempel butikker og restauranter.

Garanti
Gulvet har livstidsgaranti forutsatt at det legges på riktig måte og i tråd med monteringsanvisningene. Garantiperioden gjelder for legging i alle miljøer. Det kan legges vannbåren varme under gulvet (ikke elektrisk), forutsatt at det er lagt et riktig gulvunderlag.
Vis mer
Varemerke Classen
Leverandørens artikkelnummer 61682