Gulvprøve Eik 1-stav Raisins 180mm Barlinek

180x250mm
Artikkelnummer: 654031
Vekt: 0.34
Tilgjengelig online
Gratis
frakt
Sendes innen
3-5 hverdager
29 95 kr /stk
stk
Gulvprøve Eik 1-stav Raisins 180mm Barlinek
Det er vanskelig å velge gulv, og det er viktig at det blir riktig. Bestill en eller flere gulvprøver hjem slik at du får se før du bestemmer deg for hvilket parkettgulv du skal kjøpe. Gulvprøven leveres til ditt nærmeste postkontor.

Lyst plankegulv i eik med vakre markerte sporinger i hvert gulvbord. Den børstede og lakkerte flaten på gulvet i kombinasjon med det harde treslaget, skaper et gulv som står i mot hverdagens slitasje. Den børstede flaten gir bordene en lett naturlig struktur og oppleves derfor som litt varmere å gå på.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten enten det er elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å senke oppvarmingskostnadene for hele boligen.

Raskere og enklere med 5GS

5GS er låsesystem for klikk-gulv fra svenske Välinge. Det gjør at gulvleggingen går 25% raskere uten at det kreves spesialverktøy.

Lakk og sliping

Slitasjelagets tykkelse: 2,5 mm.
Lakkens slitestyrke: > 3000 omdreininger (Tabertest med fallende sand)
Sliping: Slitasjelaget kan slipes 1-2 ganger avhengig av gulvets slitasje og mulige skader. Slipingen bør utføres av en fagmann. Husk på at gulvet ikke er gjennomfarget.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer 654031
Spontet Nei
Overflatebehandlet Mattlakkert
Varemerke Barlinek