GULVPRØVE LAMINATGULV EIK 1-STAV TREND 7 MM

295x193 mm
ART.NR: 656253
Bestill en gulvprøve før du kjøper ditt nye laminatgulv, så du i fred og ro kan sammenligne gulvene.
OBS! Det er ingen angrerett på gulvprøver.
Vis mer
stk
stock
Lagerstatus Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

GULVPRØVE LAMINATGULV EIK 1-STAV TREND 7 MM

Trend er et flott laminatgulv i lys eik som gir rommet et trendy utseende. Gulvet i bordformat gir rommet et mer enhetlig og eksklusivt inntrykk. Laminatgulv Trend er et gulv med en base av miljøvennlig HDF som er enkelt å legge, og har en lav byggehøyde på 7 mm som gjør det spesielt godt egnet ved renovering.

Bestandighetsklasse


Laminatgulvet holder AC-klasse 3, noe som gjør det slitesterkt i sterkt trafikkerte rom, som f.eks. entreer, lekerom og kjøkken. AC står for Abrasion Class der europeiske produsenter klassifiserer laminatgulv etter bruksområder. Resultatet baseres på gulvets bestandighet, slik som slitasje, slag, flekker og varme.

Rask gulvlegging med klikksystem


Å legge klikkgulv går raskt og er enkelt å gjøre selv. Du legger sammen sporene i gulvbordene og klikker dem enkelt på plass. Gulvet kan legges rett på ditt opprinnelige gulv uten liming. Vi anbefaler å bruke gulvunderlag.

Gulvvarme


Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene for hele boligen.

Garanti: 20 år i hjemmemiljø, 2 år i offentlig miljø.
Vis mer