Gulvprøve Laminatgulv Fliser Antrasitt

8x282x200 mm
Artikkelnummer: 656179
Vekt: 0.4
Bestill en gulvprøve før du kjøper ditt nye parkettgulv, så du i fred og ro kan sammenligne gulvene. OBS! Det er ingen angrerett på gulvprøver.
Tilgjengelig Bestillingsvare
Frakt kan tilkomme
Sendes innen
3-5 hverdager
29 95 kr /stk
stk
Gulvprøve Laminatgulv Fliser Antrasitt
Trendy laminatflis i antrasitt. Fargene og strukturen i gulvbordene gjenspeiler uttrykket fra ekte klinker i antrasitt. Bordene har avfasinger, et praktisk format på 30x60 cm, noe som gir lavere vekt og gjør gulvet enklere å legge.

Gulvbordenes mål: 605 x 282 x 8,0 mm

Bestandighetsklasse
Gulvet er slitesterkt og holder AC-klasse 4, noe som gjør det svært slitesterkt og lettstelt i hjemmemiljøer med normal eller hard slitasje, i tillegg til forretningslokaler med middels trafikk, slik som f.eks. i mindre butikker og restauranter. AC står for Abrasion Class der europeiske produsenter klassifiserer laminatgulv etter bruksområder. Resultatet baseres på gulvets bestandighet, slik som slitasje, slag, flekker og varme.

Raskere gulvlegging med Megaloc
Laminatgulvet er svært enkelt å legge takket være leggesystemet Megaloc. Med Megaloc går det opptil tre ganger raskere å legge gulvet sammenlignet med et tradisjonelt klikk-system. Gulvbordene har en smidig låsefunksjon som også gir beskyttelse mot fuktgjennomtrengning.

Gulvvarme
Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene for hele boligen.
Raske fakta
Varemerke Classen