GULVPRØVE TREGULV HYBRID TUGELA OAK BARLINEK

200x190 mm
ART.NR: 654229
Bestill en gulvprøve før du kjøper nytt gulv, så kan du sammenligne ulike gulv i ro og mak. OBS! Det er ingen angrerett på gulvprøver.
Vis mer
Lager i butikk Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
Søk etter postnummer

GULVPRØVE TREGULV HYBRID TUGELA OAK BARLINEK

Tregulv Hybrid Tugela Oak er den nye generasjonen hybridgulv fra gulvprodusenten Barlinek. Hybridbegrepet bygger på gulvets komposisjon og unike utforming. Kjernen i gulvet er et mineralkompositt som i SPC-gulv, mens overflaten er finer belagt med en ultraresistens mattlakk. Sammensetningen gjør at gulvet er både vanntett, svært slitesterkt og resistent mot smuss og belegg.

Tugela Oak har en varm fargetone, som gir en naturlig, men retroaktig fornemmelse ved legging. Gulvet passer perfekt i åpne miljøer, med ulike fargetoner på vegger og møbler. De mikrofasede plankene er børstet, noe som forsterker inntrykket av at gulvet er en naturlig del av rommet. Tugela Oak kan legges flytende, uten terskler eller lister. Gulvet har et klikksystem som gjør leggingen enkel og effektiv.

Gulvet gjør seg svært godt i lokaler med store gulvarealer og rikelig med dagslys, og helst med speil og kunst i rommet. De mikrofasede plankene er dessuten børstet, noe som forsterker inntrykket av at gulvet er en naturlig del av rommet. Tugela Oak kan legges flytende, uten terskler eller lister. Gulvet har et klikksystem som gjør leggingen enkel og effektiv.

Garanti

Tugela Oak har 30 års garanti ved legging i hjemmemiljøer, under forutsetning av at leggingen er utført på korrekt måte, etter gjeldende instruksjoner. For legging i offentlige miljøer gjelder 5 års garanti.

Det frarådes å legge gulvvarme under gulvet.
Vis mer
Leverandørens artikkelnummer WBB-DBE1-LI5-XXR-X07190-N
Varemerke Barlinek