Hjørneprofil

ART.NR: 20805
Vannaktivert, selvklebende hjørneprofil for gipsplater. Gir raskt og enkelt perfektehjørner.
Vis mer
stk
stock
Lagerstatus Velg butikk
Velg butikk for å se lagerstatus
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Hjørneprofil

Vannaktivert, selvklebende hjørneprofil for gipsplater. Gir raskt og enkelt perfektehjørner. Den unike utformingen:

- Gir en rask vedheft
- Bygger lite utenpå gipsplatene
- Penere resultat ved fotlist og taklist
- Mindre forbruk av sparkel

Tilpasset for optimal vedheft mot gipsplatens kartongoverflate. På andre materialer anbefales det å prøve vedheften først.

MONTERING

Forberedelser:
Mål hjørnets lengde og kapp hjørneprofilen til ønsket lengde. Ved større jobber sparer man mye tid gjennom å kappe flere hjørneprofiler samtidig med en kappsag.

Kontroller at gipshjørnene er jevnt gipset. Børst bort støv fra overflaten, slik at hjørneprofilen hefter godt. Vær nøyaktig, slik at man unngår at listen slipper.

Spray rent vann på innsiden av hjørneprofilen med å bruke en sprayflaske. Pass på at hele klebeoverflaten på Aquabead – profilen er helt våt. Ikke bruk svamp, pensel eller liknende verktøy ettersom limet da risikerer å bli fjernet fra profilen.

Vent i ca.30 sekunder til limet er aktivert. Limet skal være klebrig ved berøring. Aktiveringstiden vil variere avhengig av romtemperatur, luftfuktighet og temperaturen på vannet i spraypumpen. Klar for montering!

Montering:
Plasser den selvklebende innsiden av hjørneprofilen på vegghjørnet og opp mot taket. Hjørneprofilen plasseres vinkelrett over hjørnet, slik at kantene har god kontakt med vegg overflaten.

Trykk profilen godt på plass for hånd eller ved hjelp av et rulleverktøy. OBS! Når hjørneprofilen limes fast mot gipsplaten kan den ikke fjernes og brukes på nytt.

Overflatebehandling:
Etter ca. en halvtime kan første laget med sparkelmasse legges på (over hjørneprofilen) med hjelp av en sparkelspade (minimum 250 mm). La det tørke og husk at tørketiden kan påvirkes av temperatur og luftfuktighet.

Legg på lag nummer 2 med sparkelmasse på hjørneprofilen med sparkelspade (250 mm), så jevnt som mulig. La det tørke!

Slip overflaten med sandpapir. Nå er overflaten klar for tapetsering eller maling!
Vis mer
Leverandørens artikkelnummer CG250