Gjerder og levegger

Gjerde og levegger fra Byggmax monterer du raskt, enkelt og billig. Har du planer om å ramme inn hagen din? Hos Byggmax finner du et stort utvalg av gjerder og alt du trenger av tilbehør.


Byggmax har utvalget til uteplassen

Ingen uteplass er for stor, og ingen for liten! Byggmax hjelper deg gjerne når du skal velge innramming eller et hagegjerde til hagen din. Vi har alt du trenger av gjerdestolper, grinder og gjerder for å sette i gang. Du kan kombinere etter størrelse og stil, alt etter det som passer. Kanskje har du også høns og kyllinger som går løs? Da trenger du antagelig en del meter med hønsenetting for å holde reven unna. Hvis du vil ramme inn terrassen fra vær og vind, eller ønsker å ha det litt mer privat, anbefaler vi levegger som skjermer mot innsyn. Utvalget hos oss er stort, og vi hjelper deg med å finne det beste produktet som passer til deg og uteplassen din.


Velg maling som tåler vær og vind

Når du skal ramme inn terrassen er det mange valg å ta. Kanskje du ønsker å slippe inn mest mulig av naturen? Da kan du velge våre glassrekkverk som gir et stilrent og lekkert inntrykk. De flotte rekkverkene kan monteres rundt hele balkongen eller terrassen, og de kan også brukes innendørs. Har du et ønske om mer privatliv bør du ta en kikk på vårt store utvalg av levegger. De kan monteres ferdig behandlet, men du kan også male dem i den fargen du ønsker selv. Det er mange hensyn å ta når maling skal velges, og hos Byggmax finner du malingen som tåler norske forhold. Kom til Byggmax, vi er her for å veilede deg.


Gjerde og levegger finner du hos Byggmax

Gjerde og levegger skjermer for innsyn og beskytter mot kalde vinder. Byggmax har utvalget som gjør det enkelt å sette i gang!

322 Produkter

 1. Stakittgjerde Skagen Lux
  150x70cm
  Stakittgjerde Skagen Lux
  Pris fra
  149   kr /stk
 2. Levegg Kajsa
  Finnes i flere størrelser
  Levegg Kajsa
  Pris fra
  349   kr /stk
 3. Gjerde Skagen JABO
  180x77 cm
  Gjerde Skagen JABO
  989   kr /stk
 4. Stakittgjerde Fyn
  Tilgjengelig i to farger
  Stakittgjerde Fyn
  Pris fra
  299   kr /stk
 5. Levegg Bergen 900x1800 RKC
  890x44x1790mm
  Levegg Bergen 900x1800 RKC
  819   kr /stk
 6. Glassgjerde 6 mm Herdet glass PLUS
  174x44,6 cm, inkl. beslag og glasslist Trykkimpregnert
  Glassgjerde 6 mm Herdet glass PLUS
  1019   kr /stk
 7. PilGjerde PLUS
  PilGjerde PLUS
  569   kr /stk
 8. Uttrekkbar skjerm Jabo
  300x120 cm
  Uttrekkbar skjerm Jabo
  2129   kr /stk
 9. Plankegjerde Rustik 180 PLUS
  180x180 cm, fungicidbehandlet/grunnet svart
  Plankegjerde Rustik 180 PLUS
  1859   kr /stk

322 Produkter