Terrassevarmer

Terrassevarmer fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Nyt sommeren så lenge som mulig med en halogen- eller gassvarmer. Samle naboene til en deilig sensommerkveld, og la terrassevarmeren gjøre jobben med å holde alle varme og komfortable.

Forleng sommeren med en terrassevarmer

De fleste er glade i å sitte ute om kveldene. Vi vil gjerne begynne utesesongen så tidlig som mulig, og helst skal den vare til langt utpå høsten. En terrassevarmer er da midt i blinken. Det finnes ulike typer, så tenk gjennom et par ting før du handler. Først og fremst bør du ta stilling til om du vil ha en gass- eller halogenvarmer. Gassvarmeren trenger en gassbeholder, men bruksområdet er større siden du ikke er avhengig av et strømuttak. De kommer også i ulike design. Du kan velge mellom stående, hengende eller veggmonterte modeller. Det tilbys også et godt utvalg av overtrekk til terrassevarmere. Disse beskytter blant annet apparatet mot vær og vind.

Kos til uteplassen

I Norge kan temperaturen være nokså ustabil selv om sommeren. Dermed er en terrassevarmer titt og ofte nødvendig for at du og dine gjester skal kunne nyte kvelden. Vi nordmenn er jo også veldig glade i å skape en koselig stemning, og vi koser oss gjerne både ute og inne. For å skape en deilig uteplass, kan du gjerne bruke noen puter, litt blomster, gjerne tilfeldig plassert i krokker og glass, stearinlys og lamper i ulik stil. På Byggmax finner du også et godt utvalg av belysning til gunstige priser, som kan hjelpe deg med å få en herlig uteplass som både venner og naboer vil berømme deg for.

Forleng sesongen med terrassevarmer fra Byggmax

En terrassevarmer fra Byggmax sørger for at du kan nyte lange vår- og sensommerkvelder sammen med gode venner og naboer.