Hobbyplate furu

ART.NR: 09122
Hobbyplate i furu, finnes i lengdene 2350 mm eller 1000 mm, samt fire ulike bredder.
Vis mer
Lengde:
Bredde:
stk
stock
Lagerstatus Velg butikk
Velg butikk for å se lagerstatus
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Hobbyplate furu

Byggmax hylleplate i furu er laget av sertifisert treverk fra svenske og finske skoger. Nordiske trær som har vokst sakte i et kaldt klima, gir det beste og sterkeste treverket. Denne typen treverk er også et bedre alternativ for miljøet, siden det ikke kreves lange transporter.

Konstruksjon

Furuplaten består av 50 mm brede furustaver som er limt mot hverandre (limes med vannbestandig D3 miljølim). Stavlimt furu gir en sterk og stabil plate som er enkel å arbeide med. Platen har svært gode strukturelle egenskaper, den krymper ikke og den blir ikke skjev.

Platen har lang holdbarhet og er enkel å skru og sage i. Den ubehandlede overflaten kan slipes, males, oljes eller lakkeres. Mindre skader kan repareres, slipes og pusses eller fylles. Hylleplater av furu trenger nesten ikke vedlikehold, og de kan enkelt rengjøres med en fuktig klut.
Platene er pakket enkeltvis for å unngå skader.

Bruk

Før bruk: Plasser platen i det rommet der den skal brukes, slik at den akklimatiseres (minst 48 timer). Fjern folien også.

Kan brukes innendørs, til paneler og trapper, men også utendørs etter at materialet er behandlet. Platene monteres enklest med braketter av metall eller tre samt veggskinner.

Kvalitet, fleksibilitet og litt kunnskap – det er bare fantasien som setter grenser for hva du kan lage! Du kan for eksempel bygge skap, hyller, en arbeidsbenk, leker og møbler. Du kan realisere alt som kan lages av tre!
Byggmax furuplater er laget av et bærekraftig materiale som er produsert med moderne teknologi, slik at du får et kvalitetsprodukt som du kan stole på.
Vis mer
Leverandørens artikkelnummer 09122