Akustikkplater | ByggmaxAkustikkplater | Byggmax

Innred med akustikkplater

Møbler hjemmet ditt med akustikkfliser, vi gir deg tips og fordeler med å dekke vegger og tak med trebetong.

Dagens trender med høye tak og åpne områder kan føre til dårlig akustikk. Med akustikkplater kan du unngå dette problemet, fordi de absorberer lyd og skaper et behagelig lydnivå i rommet. I sortimentet finnes det akustikkplater i trebetong, som er laget av de naturlige produktene tre og sement, noe som gir byggestyrke i kombinasjon med treets naturlige egenskaper.

Akustikkplaten er ikke bare designet for å redusere støy, den er også en stilig interiørdetalj. Akustikkplater kan monteres både i hjemmets tak og vegger, der akustikplater i tak er mer diskret, mens akustikplater på vegg kan gi det lille ekstra til interiøret. Med sekskantede plater i trebetong kan du designe ditt eget mønster, alt etter hvilken effekt du ønsker i innredningen. Trebetongen fungerer også utmerket i kontormiljøer og uterom for å skape god akustikk.

Akustikkplater | ByggmaxAkustikkplater | Byggmax

Fordeler med akustikkplater

Akustikkplatene i sortimentet vårt har mange fordeler. Det helt grunnleggende formålet med akustikkplater i tak og på vegg er å absorbere lyd for å forbedre akustikken i rommet og skape et bedre inneklima. Med stilrene farger og god design kan imidlertid akustikkplaten kle vegger og tak som et fint innslag i rommets interiør. Det finnes også akustikkplater med motiver som blir en interiørdetalj i hjemmet, samtidig som de har lydabsorberende effekter. Akustikkplater i trebetong er også branngodkjente og har brannhemmende egenskaper.

Fordelene ved akustikkplater | ByggmaxFordelene ved akustikkplater | Byggmax

Inspireras av våra guider-steg-för-steg